ADS-2600W

Invoerrol vervangen

De melding Invoerrol vervangen wil zeggen dat de invoerrol moet worden vervangen door een nieuw exemplaar.

Uw apparaat heeft een teller voor het aantal scans. De teller houdt bij hoe vaak het apparaat heeft gescand. Na 50.000 keer scannen wordt de melding Invoerrol vervangen weergegeven om u eraan te herinneren dat u de invoerrol moet vervangen.

Als u de papierinvoerrol niet vervangt, wordt het voor het Brother-apparaat moeilijker om documenten te scannen.

Volg de onderstaande stappen voor het vervangen van de invoerrol.

1. Open de klep aan de bovenzijde (1) en vervolgens het frontdeksel (2) door de hendel (3) naar u toe te trekken.
    Klep bovenzijde openen

2. Druk het lipje aan weerszijden van het klepje dat de invoerrol afdekt naar het midden van het klepje (1) en trek het klepje vervolgens naar beneden.

Klepje van invoerrol

3. Schuif de invoerrol (1) helemaal naar rechts.

Papierinvoerrol verschuiven

4. De houder van de invoerrol heeft een smalle opening en de vorm van het asje van de invoerrol is op deze opening afgestemd. Draai aan de invoerrol totdat de as in de opening van de houder past.

Invoerrol

5. Trek de invoerrol uit het apparaat.

Invoerrol

6. Plaats een nieuwe invoerrol in het apparaat.

Controleer of de invoerrol links en rechts goed zit voordat u hem weer vastmaakt. Aan de linkerkant is het asje vlak.

Invoerrol

7. Schuif de invoerrol (1) naar links terwijl u tegelijk aan de rol draait.

Invoerrol

8. Sluit het klepje van de invoerrol.

9. Sluit de klep aan de voorzijde en die aan de bovenzijde.

10. Zet de teller op nul. Volg de onderstaande procedure voor het resetten van de gebruiksteller.
    1. Druk op Instelling.

2. Druk op Machine-info.

3. Druk op Gebruikstellers.

4. Druk op Teller invoerrol als u de teller op nul wilt zetten.

5. Op het display wordt een bevestiging weergegeven. Druk op Ja.
    6. Druk op Home.

Verwante modellen

ADS-2600W, ADS-2600We