ADS-2600W

Wat is Brother Web Connect?

Web icon on the LCD panel

Met Brother Web Connect kunt u afbeeldingen scannen op uw Brother-apparaat en die vervolgens uploaden naar bepaalde webdiensten zonder dat u daarvoor een computer nodig hebt. Brother-apparaten ondersteunen de volgende webdiensten: FLICKR®, Facebook™, GOOGLE DRIVE™, EVERNOTE® en Dropbox etc.

• De beschikbare webdiensten kunnen per land en Brother-apparaat variëren.
  • Picasa Web Albums™ service van Google is niet beschikbaar vanaf begin mei 2016.
Web Service

Als u deze functie wilt gebruiken, moet u uw Brother-apparaat verbinden met een netwerk. Voor meer informatie over het verbinden van uw Brother-apparaat met een netwerk raadpleegt u de installatiehandleiding. De meest recente versie van de installatiehandleiding vindt u in het deel Handleidingen van deze site.

Voor meer informatie over Web Connect raadpleegt u de Handleiding Web Connect. De meest recente versie van de Handleiding Web Connect vindt u in het deel Handleidingen van deze site.

Verwante modellen

ADS-2600W