ADS-2400N

Er is een grijze lijn of marge te zien aan de zijkant van het gescande document.

De instellingen zijn niet geschikt voor uw document. Configureer de marge-instellingen en pas de scanpositie aan.

Volg de onderstaande stappen om de marge in te stellen.

Opmerking: De precieze vensters kunnen per besturingssysteem en Brother-apparaat verschillen.

Scannen vanaf het bedieningspaneel

Wanneer u documenten scant vanaf het bedieningspaneel, moet u Marge-instellingen als volgt configureren:

Scannen naar USB

1. Start ControlCenter.

• (Windows)
      1. Klik op het pictogram ControlCenter4 (ControlCenter4) in het taakvak en selecteer Openen in het menu. Het venster ControlCenter4 wordt weergegeven.
      2. Open Instellingen apparaat.

[Startmodus]
        Klik op het tabblad Instellingen apparaat.
        Instellingen apparaat
        [Geavanceerde modus]
        Klik op het pictogram Instellingen(Instellingen) om naar Apparaatinstellingen te gaan.
        Instellingen apparaat
    • (Macintosh)
      1. Klik op het pictogram ControlCenter2 in het Dock. Het venster ControlCenter2 wordt weergegeven.
      2. Klik op het tabblad Instellingen apparaat.
        Instellingen apparaat
  2. Klik op Remote Setup. Het venster Remote Setup wordt weergegeven.
  3. Selecteer Scannen naar USB => Geavanceerd in de mapstructuur.
    Voer bij Marge-instellingen een waarde van -3 tot 3 in om meer of minder marge te krijgen aan de rand van de afbeelding.
    Specifieke marge invoeren voor de rand van de afbeelding
  4. Klik op OK.

Scannen naar FTP/SFTP/Netwerk/SharePoint

1. Als u een webbrowser gebruikt, typt u http://IP-adres van apparaat/ in de webbrowser.
  2. Als u eerder een wachtwoord hebt ingesteld, voert u dit wachtwoord in en drukt u vervolgens op Rechts.
  3. Klik op Scannen => Scannen naar FTP/SFTP/Netwerk/SharePoint-profiel.
  4. Selecteer het profiel dat u wilt wijzigen.
    Te wijzigen profiel selecteren
  5. Voer bij Marge-instellingen een waarde van -3 tot 3 in om meer of minder marge te krijgen aan de rand van de afbeelding.
    Specifieke marge invoeren voor de rand van de afbeelding
  6. Klik op Indienen.

Scannen vanaf uw computer (alleen Windows)

Wanneer u documenten scant vanaf de computer, moet u Marge-instellingen als volgt configureren:

• In het voorbeeld op deze pagina wordt de toepassing Nuance™ PaperPort™ gebruikt in combinatie met de TWAIN-driver (aanbevolen).
  • De WIA-driver van Windows XP (SP2 of hoger) ondersteunt Marge-instellingen niet.
  • Deze aanwijzingen zijn voor Nuance™ PaperPort™, maar voor andere Windows-toepassingen werkt een en ander op ongeveer dezelfde manier.
  1. Laad uw document.
  2. Start PaperPort™.

(Windows 7/Windows 10/Windows 11)
    Klik op Start of Start of Start_win10 (knop Start) => (Alle programma's of Alle apps =>) Nuance PaperPort => PaperPort.

(Windows 8)
    1. Klik in het startscherm op Pijl omlaag.
      Als Pijl omlaag niet voorkomt in het startscherm, klik dan met de rechtermuisknop op een leeg deel van het startscherm en klik vervolgens op Alle apps op de balk.
    2. Klik op PaperPort.
  3. Klik op Scaninstellingen op het tabblad Bureaublad van het lint.
    Het gedeelte Scannen of foto ophalen wordt links in het venster weergegeven.
    Op Scaninstellingen klikken
  4. Klik onder Scanner op Selecteren.
    Op Selecteren klikken
  5. Zorg ervoor dat het selectievakje TWAIN is ingeschakeld en selecteer in de lijst met beschikbare scanners de TWAIN-driver voor uw Brother-model. (Bijvoorbeeld: TWAIN: TW - BROTHER [Modelnaam])
  6. Klik op OK.
  7. Schakel het selectievakje Scannerdialoogvenster weergeven in in het gedeelte Scannen of foto ophalen.
  8. Klik op Scan.
    Het dialoogvenster voor het instellen van de scanner wordt weergegeven.
  9. Klik op Geavanceerde instellingen.
  10. Selecteer Marge-instellingen en voer vervolgens een waarde van -3 tot 3 in om meer of minder marge te krijgen aan de rand van de afbeelding.
    Marge-instellingen selecteren en een specifieke marge voor de rand van de afbeelding invoeren
  11. Klik op OK.
  12. Klik op Start. Het scannen begint.

Verwante modellen

ADS-2400N, ADS-3000N