ADS-2100e

Scheidingspad vervangen

De melding Scheidingpad vervangen wordt weergegeven wanneer het scheidingspad moet worden vervangen door een nieuw exemplaar.

Uw apparaat heeft een teller voor het aantal scans. De teller houdt bij hoe vaak het apparaat heeft gescand. Na 50.000 keer scannen wordt een melding weergegeven in Status Monitor om u eraan te herinneren dat u de scheidingskpad moet vervangen.

Uw Brother-apparaat zal een probleem ondervinden tijdens het scannen van documenten als u de onderdelen niet vervangt.

Volg de onderstaande stappen voor het vervangen van het scheidingspad.
  1. Open de klep aan de bovenzijde (1) en vervolgens de voorklep (2) door de hendel (3) naar u toe te trekken. Open the cover
  2. Druk het lipje aan weerszijden van het klepje dat de scheidingspad afdekt naar het midden van het klepje  (1) achter het frontdeksel en trek het klepje (2) vervolgens open.

Separation Pad Cover

Raak het metalen gedeelte van het plaatje dat de scheidingspad afdekt NIET aan. U zou uzelf kunnen verwonden en het apparaat kunnen beschadigen.

DO NOT TOUCH

3. Druk het lipje aan weerszijden van de scheidingspad naar het midden (1) en trek de scheidingspad (2) vervolgens naar boven.
      Separation Pad

4. Breng een nieuw scheidingspad aan in het klepje.
    New Separation Pad

5. Sluit het klepje van de scheidingpad tot deze klikt.

6. Sluit de klep aan de voorzijde en die aan de bovenzijde.

7. Zet de teller op nul. Volg de onderstaande procedure voor het resetten van de gebruiksteller.
    Voor Windows-gebruikers / voor Macintosh-gebruikers

Zet de teller van het scheidingpad alleen op nul nadat u deze hebt vervangen door een nieuwe.

Voor Windows-gebruikers
    1. Open ControlCenter.
      • Brother Utilities ondersteunde modellen
        1. Open Brother Utilities.
          • Windows 7 / 10
            Klik op Knop Start of Start_win10(Start) > (Alle programma's of Alle apps >) Brother > Brother Utilities.
          • Windows 8
            Klik op het startscherm op DownArrow.
            Als DownArrow niet op het startscherm staat, rechtsklik ergens op een lege plek, en klik dan op Alle Apps in de taakbalk.
            Klik op (Brother Utilities).
        2. Selecteer Scan.
        3. Klik op ControlCenter4.
      • Brother Utilities niet ondersteunde modellen.
        Klik op Start(Start) > Alle Programma's > Brother > [modelnaam] > ControlCenter4.
    2. Klik op het tabblad Instellingen apparaat en klik vervolgens op de knop Remote Setup. Het venster Remote Setup wordt weergegeven.
      Device Settings

3. Kies Machine-info in de mapstructuur.
      U zet de teller van de scheidingspad weer op nul door het selectievakje Scheidingspad in te schakelen bij Teller verbruiksartikelen resetten.
      Machine Info.
    4. Klik op OK.

voor Macintosh-gebruikers
    1. Open ControlCenter.
      Open ControlCenter door te klikken op Ga via Finder in de zoekbalk, Programma's => Brother => ControlCenter. Dubbelklik op het pictogram .
      Het ControlCenter wordt geopend en een pictogram wordt in de dock geplaatst.
    2. Klik op het tabblad Instellingen apparaat en klik vervolgens op de knop Remote Setup. Het venster Remote Setup wordt weergegeven.
      Device Settings
    3. Kies Machine-info in de mapstructuur. U zet de teller van de scheidingspad weer op nul door het selectievakje Scheidingspad in te schakelen bij Teller verbruiksartikelen resetten.
      Machine Info.
    4. Klik op OK.

Verwante modellen

ADS-2100, ADS-2100e