ADS-1600W

Het document is niet ingevoerd.

• Er zit papierstof op de papierinvoerrol of het scheidingskussentje.

Maak het scheidingskussentje en de invoerrol schoon.

> Klik hier om weer te geven hoe u het scheidingskussentje reinigt.

> Klik hier om weer te geven hoe u de invoerrol reinigt.

• Er zijn te veel documenten tegelijk in de documentinvoer geplaatst of uw document is te dun of te dik.

Controleer of uw document geschikt is voor het apparaat.

> Klik hier om weer te geven welke documenten geschikt zijn.

• Er bevinden zich vreemde voorwerpen in de documentinvoer.

Verwijder alle voorwerpen of stukjes papier uit de documentinvoer die daar niet thuishoren.

• Remote Setup is bezig.

Annuleer Remote Setup.

• Het uitwerpen van het papier is onderbroken.

Ga verder met het uitwerpen van het papier.

• Het klepje van het scheidingskussentje zit niet goed dicht.

Sluit het klepje van het scheidingskussentje. De haken moeten vastklikken in het frontdeksel.

Verwante modellen

ADS-1100W, ADS-1600W