ADS-1200

De vervangingscyclus voor de verbruiksartikelen weergeven

ADS-1200

1. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Windows®

Klik op het bureaublad op Brother Utilities en open de vervolgkeuzelijst. Selecteer het model van uw scanner (als dat nog niet het geval is). Klik in de linkernavigatiebalk op Hulpmiddelen en vervolgens op Instellen op afstand.

• Mac

Klik op de menubalk Finder op Ga>Programma’s>Brother>ADS1200_1250W_1700W en dubbelklik op het pictogram Instellen op afstand.

Als uw machine op een netwerk is aangesloten, voert u indien nodig een wachtwoord in.
  2. Klik op het menu Machine-info in het linker navigatievenster.
    Op het scherm wordt de resterende levensduur van de invoerrol en het scheidingskussentje weergegeven (in onderstaand voorbeeld wordt Windows® gebruikt).

ADS-1700W

1. Druk op [Instellingen]>[Machine-info.]>[Gebruikstellers].
    Op het touchscreen wordt [Teller invoerrol] weergegeven.
Als op het touchscreen de melding verschijnt dat u de invoerrol moet vervangen, bestelt u een nieuwe rol en vervangt u de oude rol door de nieuwe.

Verwante modellen

ADS-1200, ADS-1700W