Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

PT-1280

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Hoe kan ik de tapemarge zo klein mogelijk maken?

1. Houd knop ingedrukt totdat Marge wordt weergegeven.
  2. Druk op de knop OK.
  3. Druk op de cursor totdat Smal wordt weergegeven.
  4. Druk op OK om de instelling toe te passen.
  5. Druk op de knop OK.
  6. Knip met een schaar langs de puntjes (:) zodat de tekst wordt gecentreerd in het label.
    Afbeelding

Door de constructie van het tapemechanisme is het niet mogelijk om het stuk tape van 25 mm vóór het eigenlijke label te vermijden. De labels daarna kunnen echter zonder dit overschot worden afgedrukt.

U kunt als volgt minder tape verbruiken:

• Met de nummeringsfunctie. Raadpleeg "Hoe kunt u de nummeringsfunctie gebruiken?
  • Door de tapemarge in te stellen op Ketting. Zorg ervoor dat u op de doorvoerknop drukt nadat het laatste label is afgedrukt, anders wordt mogelijk een deel van de tekst afgesneden.

Verwante modellen

PT-1280, PT-1290