PT-P300BT

Exporteer opgeslagen labels van P-touch Design&Print naar P-touch Design&Print 2

Om uw labels van P-touch Design&Print naar P-touch Design&Print 2 te exporteren, moet de versie van elke toepassing als volgt zijn:

P-touch Design&Print iOS Versie 2.6.1 of hoger
Android™ Versie 2.6.1 of hoger
P-touch Design&Print 2 iOS Versie 1.2.0 of hoger
Android™ Versie 1.2.2 of hoger

Aangezien P-touch Design&Print niet meer bestaat, kunt u uw labels mogelijk niet naar P-touch Design&Print 2 exporteren als u P-touch Design&Print niet naar de nieuwste versie had bijgewerkt.

Aangezien P-touch Design&Print niet langer wordt ondersteund voor updates en zelfs eind mei 2022 niet meer beschikbaar zal zijn, is het mogelijk dat u uw labels na juni 2022 niet meer kunt exporteren.

Ga als volgt te werk om een opgeslagen label van P-touch Design&Print naar P-touch Design&Print 2 te exporteren:

1. Werk P-touch Design&Print 2 bij naar de nieuwste versie.
iOS U kunt downloaden vanuit App Store
Android U kunt downloaden vanuit Google Play™

1. Open P-touch Design&Print op uw mobiele apparaat.

2. Tik op [file button].
    App top page

3. Tik op de [menu] of [menu]  toets.
    Create labels

4. Tik op [Exporteer naar P-touch Desing&Print2].
    Export button

5. Tik op [OK].
    Export

6. Klik op OK wanneer het bericht verschijnt.
    Message

7. Selecteer de labellay-out en tik vervolgens op [opslaan].
    Select layout

8. Open P-touch Design&Print 2 om de labellay-out te gebruiken die u hebt geëxporteerd.

U kunt maximaal 100 geëxporteerde labellay-outs opslaan in P-touch Design&Print 2.

Verwante modellen

PT-P300BT, PT-P710BT