RJ-2035B

Ik kan de printer niet koppelen met een Bluetooth® -apparaat omdat mijn iOS/iPadOS-apparaat automatisch verbinding maakt met de printer.

Schakel de functie voor automatisch opnieuw verbinden via Bluetooth uit om te voorkomen dat eerder gekoppelde iOS/iPadOS-apparaten automatisch verbinding maken met de printer:

1. Start de BPM (Brother Printer Management Tool).
    U kunt de BPM downloaden via het gedeelte [Downloads] op deze website.

De BPM ondersteunt de Bluetooth®-verbinding niet. We raden u aan de printer via USB of Wi-Fi® op uw computer aan te sluiten. Voor meer detail hoe u de verbinding kunt maken raadpleegt u " De printer aansluiten op de computer (voor Windows):

2. Selecteer uw printer en klik op Command Tool.

3. Typ de volgende opdracht, druk op de Enter -toets en klik vervolgens op Verzenden:
    STEL BTLINKBACK UIT
    • Als u niet op Enter drukt voordat u op Verzenden klikt, worden de opdrachten niet uitgevoerd.
    • Als u de functie voor het automatisch opnieuw verbinden van Bluetooth wilt inschakelen, typt u de volgende opdracht, drukt u op Enter en klikt u op Verzenden:
      STEL BTLINKBACK IN OP AAN

Verwante modellen

RJ-2035B, RJ-3035B