TD-4550DNWB / 4550DNWB(FC)

Wanneer ik het stuurprogramma van mijn labelprinter installeer, is het CPU-gebruik van de computer 100% (Windows Server)

Wanneer u de printer via het netwerk aansluit op uw Windows Server-computer, werkt de computer mogelijk niet meer.

Werk de firmware bij via het gedeelte [Downloads] op deze website om dit probleem op te lossen.

RJ-4230B/RJ-4250WB Versie 1.34 of hoger
TD-4410D/TD-4420DN/TD-4520DN/TD-4550DNWB Versie 1.10 of hoger

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

RJ-4250WB, TD-4420DN/4420DN(FC), TD-4520DN, TD-4550DNWB / 4550DNWB(FC)