TJ-4522TN

Hoe verbind ik de printer via Bluetooth®/Wi-Fi® / bekabeld netwerk

• Om Bluetooth of Wi-Fi te gebruiken, is een optionele WLAN / BT-interface (PA-WB-001) vereist.
  • Voor Wi-Fi-verbinding:

Zorg dat zowel de draadloze router/het draadloze toegangspunt als de netwerkinstellingen van de printer juist zijn ingesteld. Raadpleeg voor meer informatie de documentatie die bij de draadloze router/het draadloze toegangspunt is geleverd of neem contact op met de fabrikant van de router, uw systeembeheerder of uw internetprovider.

• Voor Mac gebruikers:
    Bluetooth verbinding is niet beschikbaar.

Installeer de optionele WLAN / BT Interface PA-WB-001 (voor Bluetooth/Wi-Fi verbinding)

Volg de onderstaande stappen om de optionele WLAN / BT Interface (PA-WB-001) aan te sluiten voordat u verbinding maakt met Bluetooth of Wi-Fi.

De optionele (PA-WB-001) bevat de volgende meegeleverde onderdelen:
WLAN / BT Interface
1. PA-WB-001
2. Antenne (x2)
3. Extra schroef (x2)

1. Verwijder het kapje.
    TJ-4420TN/4520TN/4620TN TJ-4422TN/4522TN
    TJ-4420TN/4520TN/4620TN TJ-4422TN/4522TN

2. Installeer de PA-WB-001.
    TJ-4420TN/4520TN/4620TN TJ-4422TN/4522TN
    TJ-4420TN/4520TN/4620TN TJ-4422TN/4522TN

3. Installeer de twee antennes.
    TJ-4420TN/4520TN/4620TN TJ-4422TN/4522TN
    TJ-4420TN/4520TN/4620TN TJ-4422TN/4522TN

Installeer de Windows driver via Bluetooth/Wi-Fi/bekabeld netwerk

Voor meer informatie over het installeren van het stuurprogramma, raadpleegt u het volgende gedeelte in de veelgestelde vragen "De printer aansluiten op de computer:":

• Voor Bluetooth verbinding: "Bluetooth® verbinding (Windows)"
  • Voor Wi-Fi verbinding: "Wi-Fi® Netwerk verbinding (Windows)"
  • Voor bekabeld netwerk verbinding: "Bekabeld netwerk verbinding (Windows)"

Verwante modellen

TJ-4420TN, TJ-4422TN, TJ-4520TN, TJ-4522TN