RJ-2035B

Hoe u de Windows driver kunt installeren via Bluetooth®

1. De lokale Bluetooth naam controleren:

Met behulp van BPM
    1. Sluit de printer met een USB-kabel aan op de computer.
    2. Start de BPM.
    3. Klik op Printererconfiguraties > Bluetooth.
      BPM - Bluetooth
    Met behulp van het LCD-scherm
    Selecteer Interface > Bluetooth.
    LCD - Interface

2. Schakel de Bluetooth functie op de computer in.

3. Klik op StartInstellingenApparaten > Bluetooth- en andere apparaten en schakel Bluetooth in om de computer met uw printer te koppelen.
    Bluetooth & other devices

4. Klik op Bluetooth of ander apparaat toevoegen en selecteer uw printer.

5. U kunt de laatste printerdriver downloaden en installeren via de [Downloads] van deze website.

6. Voer de toepassing Seagull Driver Wizard uit en selecteer Install printer drivers, en klik op Volgende.
    Seagull Driver Wizard

7. Selecteer Bluetooth en klik op Volgende.
    Connect Printer

8. Selecteer het Bluetooth-apparaat dat u wilt koppelen en klik op OK.
    Select Bluetooth Device

De modelnaam staat op de achterzijde van de printer.

9. Selecteer uw printer en klik op Volgende, en volg de instructies op het scherm.
    Specify Printer Model
    Specify Printer Name
    Installing Drivers

10. Klik op Voltooien nadat de installatie klaar is.

Als u de printerdriver niet goed kunt installeren, verwijdert u de printerdriver of stelt u de printerinstellingen opnieuw in en installeert u de printerdriver opnieuw.
    Voor meer informatie, Zie 'Hoe u de Windows printer driver kunt installeren via Wi-Fi®/ bedraad netwerk".

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

RJ-2035B, RJ-2055WB, RJ-3035B, RJ-3055WB, TD-4650TNWB, TD-4650TNWBR, TD-4750TNWB, TD-4750TNWBR, TJ-4420TN, TJ-4422TN, TJ-4520TN, TJ-4522TN