TD-4750TNWBR

Hoe u de RFID kunt kalibreren

Voer voor optimale kalibratieresultaten Mediakalibratie uit vóór RFID-kalibratie. Zorg ervoor dat u zowel het lint als de labelrol correct installeert.

1. Automatische mediakalibratie uitvoeren:

Via het LCD menu:
    1. Laad de RFID-media in de printer.
    2. (Alleen thermische overdracht) Laad het lint in de printer.
    3. Druk op het Menu Lijst pictogram (  ).
    4. Selecteer het Sensor pictogramn (  ).
    5. Selecteer Automatische Kalibratie > het media type> checkmark.
      Sensor - Auto Calibration
    U kunt de kalibratie ook uitvoeren met BPM (Brother Printer Management Tool).

U kunt BPM ook downloaden uit het gedeelte [Downloads].

1. Laad de RFID media in de printer.
    2. (Alleen thermische overdracht) Laad het lint in de printer.
    3. Sluit de USB-kabel aan tussen de computer en de printer.
    4. Start the BPM.
    5. Selecteer de printer in the lijst, en klik op de knop Printer Functie.
    6. Klik op Kalibratie.
      Calibrate
    7. Klik op Printer Configuratie en zorg ervoor dat de breedte en hoogte van het papier op het tabblad FBPL correct zijn ingesteld.
    Met behulp van de AUTODETECT-opdracht:
    Verzend de AUTODETECT-opdracht met behulp van de BPM of Comm Tool.
    U kunt de tools ook downloaden uit het gedeelte [Downloads].

Raadpleeg de FBPL Command Reference Manual in de sectie [Handleidingen] voor meer informatie.

2. Controleer of de RFID-antenne in het midden van de RFID-chip of de antennelus op de tag is geplaatst.

3. Start RFID Kalibratie.

Via het LCD Menu:
    1. Ga naar het RFID menu.
    2. Selecteer Interface ) > RFID > Tag Kalibratie > Do RFID Kalibratie > checkmark.
      LCD
    Met behulp van de RFIDDETECT-opdracht:
    Verzend de AUTODETECT-opdracht met behulp van de BPM of Comm Tool.
    U kunt de tools ook downloaden uit het gedeelte [Downloads].

Voor meer informatie, zie de FBPL Command Reference Manual in de [Handleidingen].

4. Wanneer de kalibratie is voltooid, verschijnt het groene scherm. Als dit niet lukt, wordt het rode scherm weergegeven.
    Completed / RFID Calibrate

Afhankelijk van het tagtype en de taglengte kan de kalibratie enkele minuten duren.

5. Als de kalibratie is mislukt, druk op Back of Checkmark om de fout te wissen. Dit kan grotendeels worden opgelost door de antenneschuif te verplaatsen.Het kan ook komen door een incompatibiliteit tussen de tag en de lezer. Nadat de kalibratie is voltooid, druk op Back of  om door te gaan en de RFID-kalibratiewaarden op te slaan.

Verwante modellen

TD-4650TNWBR, TD-4750TNWBR