TJ-4121TN

Hoe de ruimtesensor/sensor zwarte markering kalibreren als mediasensor in te stellen en de ruimtesensor/sensor zwarte markering te kalibreren door de printer rechtstreeks te bedienen.

Volg de onderstaande aanwijzingen:

1. Schakel de printer uit.

2. Houd de Selectieknop ingedrukt en schakel vervolgens de printer in.

3. Voor de sensor zwarte markering
    Laat u de knop los wanneer Bline- kalibratie op het touchscreen wordt weergegeven.
    De kleur van de LED verandert in de volgende volgorde:
    Oranje > rood (5 keer) > oranje (5 keer) > groen (5 keer) > groen/oranje (5 keer) > rood/oranje (5 keer) > groen (brandt)

Voor de Ruimte-sensor
    Laat de knop los wanneer Ruimtekalibratie op het touchscreen verschijnt.
    De kleur van de LED verandert in de volgende volgorde:
    Oranje > rood (5 keer) > oranje (5 keer) > groen (5 keer) > groen/oranje (5 keer) > rood/oranje (5 keer) > groen (brandt)

U kunt de kalibratie ook uitvoeren met BPM (Brother Printer Management Tool).

Verwante modellen

TJ-4021TN, TJ-4021TNR, TJ-4121TN, TJ-4121TNR