TD-4420DN/4420DN(FC)

Het snijmechanisme plaatsen

Filmpje: Het snijmechanisme plaatsen

*Het filmpje wordt gestreamd via YouTube.

De knoppen gebruiken:

Afspelen

Video starten

Overslaan

Video overslaan

Pauze

Video stoppen

Opnieuw starten

Video opnieuw starten

> Het snijmechanisme aanbrengen:

> De opties voor het snijmechanisme wijzigen:

Het snijmechanisme aanbrengen

1. Trek de stekker van de printer uit het stopcontact.

2. Plaats de printer ondersteboven.

3. Verwijder de onderkant van het frontdeksel met een platkopschroevendraaier.

4. Verwijder het frontdeksel met een platkopschroevendraaier.

5. Zet het snijmechanisme vast met een platkopschroevendraaier.

6. Sluit de connector van het snijmechanisme aan op de printer.

7. Breng de onderkant van het frontdeksel opnieuw aan met een platkopschroevendraaier.

De opties voor het snijmechanisme wijzigen

Nadat u het snijmechanisme hebt aangesloten, stelt u de opties daarvoor in.

1. Zet de printer aan.

2. Open het menu met printervoorkeuren als volgt:

Windows 11
    Klik op StartInstellingen > Bluetooth & apparaten > Printers & scanners.
    Klik op de printer die u wilt instellen en klik vervolgens op Wachtrij openen > Printer > Voorkeursinstellingen voor afdrukken.

Windows 10/Windows Server 2016/Windows Server 2019:
    Klik op Start > Instellingen > Apparaten > Printers en scanners.
    Klik met de rechtermuisknop op de printer die u wilt instellen en klik vervolgens op Wachtrij openen > Printer > Voorkeursinstellingen voor afdrukken.

Windows 8/Windows 8.1/Windows Server 2012/Windows Server 2012 R2:
    Klik op Configuratiescherm in het scherm Apps. Klik op Hardware en geluiden > Apparaten en printers.
    Klik met de rechtermuisknop op de printer die u wilt instellen en klik vervolgens op Voorkeursinstellingen voor afdrukken.

Windows 7/Windows Server 2008/Windows Server 2008 R2:
    Klik op Start > Apparaten en printers. Klik met de rechtermuisknop op de printer die u wilt instellen en klik vervolgens op Voorkeursinstellingen voor afdrukken.

3. Schakel het selectievakje Knip na iedere in en selecteer vervolgens waar u wilt snijden wanneer u meerdere labels afdrukt.

4. Schakel het selectievakje Snijden einde in.

5. Klik op OK.

Opties voor het afsnijden van labels

Auto Snijden
(Elk label snijden)

Snijden einde Afbeelding
Uit Aan
Uit Uit
Aan Aan of Uit

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

TD-4210D, TD-4410D, TD-4420DN/4420DN(FC), TD-4520DN, TD-4550DNWB / 4550DNWB(FC)