VC-500W

Nadat u de VC-500W met een USB-kabel hebt geïnstalleerd op een Windows-computer, wordt een geel waarschuwingspictogram weergegeven op het apparaatpictogram.

Wanneer u de lijst met printers en faxen opent via [Start] > [Apparaten en printers], staat er mogelijk een waarschuwingssymbool op het printerpictogram of het pictogram van de USB-printerondersteuning. Controleer of u kunt afdrukken.

Als u niet kunt afdrukken:

1. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van uw printer.
  2. Selecteer 'Apparaat verwijderen'.
  3.  Installeer de printerdriver opnieuw.

Als u wel kunt afdrukken:
We raden u aan om het waarschuwingsteken te verwijderen.

1. Selecteer [Configuratiescherm] > [Hardware en geluiden] > [Apparaten en printers] > [Apparaatbeheer] om Apparaatbeheer te openen.
  2. Klik op [+] naast [Universal Serial Bus-controller]. U ziet nu [Ondersteuning voor USB-afdrukken] met een geel waarschuwingssymbool op het USB-pictogram.
  3. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram [Ondersteuning voor USB-afdrukken].  Selecteer [Stuurprogramma's bijwerken].
  4. Klik in het dialoogvenster [Stuurprogramma's bijwerken] op [Automatisch naar bijgewerkte stuurprogrammasoftware zoeken].
  5. Klik op [Sluiten] wanneer de software is bijgewerkt.

Als er waarschuwingssymbolen staan bij meerdere printers, voer dan een software-update uit om de problemen op te lossen.

Controleer het pictogram van de printer in [Apparaten en printers] om na te gaan of het waarschuwingssymbool weg is.

Verwante modellen

VC-500W