QL-1110NWB/1110NWBc

Op het scherm van mijn computer krijg ik de melding dat er 'geen streepjescodes zijn gevonden in het document', wanneer ik een streepjescode wil afdrukken met de functie Bijgesn. afdr.

Controleer de volgende punten wanneer deze melding wordt weergegeven.

• Hebt u het document groter of kleiner gemaakt in de toepassing waarmee u afdrukt?
    Vergroot of verklein de PDF-gegevens niet bij het afdrukken.

• Wanneer u afdrukt vanuit Acrobat Reader: is [Papierbron selecteren op basis van paginaformaat PDF-bestand] geselecteerd in het venster Afdrukken?
    Zo ja, schakel het selectievakje [Papierbron selecteren op basis van paginaformaat PDF-bestand] dan uit.

• Wanneer u afdrukt vanuit Acrobat Reader: is [Automatisch staand/liggend] geselecteerd onder [Afdrukstand] in het venster Afdrukken?
    Zo ja, selecteer dan [Staand] onder [Afdrukstand].

• Voldoet het origineel dat u hebt gemaakt aan de voorwaarden voor de functie Afgesn. afdr.?
    Als het origineel niet voldoet aan de voorwaarden voor de functie Afgesn. afdr., kan dit probleem zich voordoen.
    Voor meer informatie over de functie Bijgesn. afdr. raadpleegt u 'Hoe kan ik de functie Bijgesn. afdr. gebruiken? (Hoe druk ik meerdere streepjescodes uit een PDF-bestand apart af) (alleen voor Windows)'.

• Is de streepjescode als afbeelding toegevoegd aan het originele document?
    Gebruik de gegenereerde streepjescode in ongewijzigde toestand. De kwaliteit van de geproduceerde streepjescode neemt af bij het importeren als afbeelding, waardoor de herkenning kan mislukken.

• Is de streepjescode afgedrukt met het gereedschap Momentopname van Adobe Acrobat? Wanneer u afdrukt met Momentopname, selecteer dan [Staand] onder [Afdrukstand] in het venster Afdrukken. ([Staand] moet worden geselecteerd onder [Afdrukstand], ook al is het resultaat van de Momentopname horizontaal.)

Verwante modellen

QL-1100/1100c, QL-1110NWB/1110NWBc