VC-500W

Hoe snij ik het bedrukte papier af?

Het papier handmatig afsnijden (Windows/Mac/mobiel)
Het papier automatisch afsnijden (alleen mobiel)

Het papier handmatig afsnijden (Windows/Mac/mobiel)

1. Wanneer een afdruk klaar is, knippert de Veeg-en-snijd-sensor van links naar rechts.
  2. Ga met uw vinger over de sensor om de afdruk af te snijden.
    Bedrukt papier afsnijden
  3. De Veeg-en-snijd-sensor gaat uit zodra de afdruk is afgesneden.

Het papier automatisch afsnijden (alleen mobiel)

Als u afdrukt met Automatisch volledig snijden moet u het bedrukte papier altijd verwijderen. Wanneer er bedrukt papier in de uitvoeropening blijft zitten, kan het papier niet goed naar buiten komen.

Instellingen configureren met uw mobiele apparaat:

Color Label Editor: Selecteer [Instellingen] - [Modus Snijden] - [Automatisch volledig snijden].

Color Label Editor 2: De functie Automatisch snijden staat standaard op Aan.

Verwante modellen

VC-500W