PT-P710BT

Ik gebruikte mijn mobiele apparaat en printer met een Bluetooth-verbinding, maar nu is die verbinding er niet meer. Hoe krijg ik opnieuw verbinding tussen mijn apparaten ?

U kunt dit probleem oplossen door de Bluetooth-instellingen opnieuw op te geven op uw mobiele apparaat.

Volg de onderstaande aanwijzingen :

1. Ga in Instellingen naar Bluetooth en schakel deze optie uit.

2. Schakel de optie daarna weer in. Wanneer de lijst met gevonden Bluetooth-apparaten wordt weergegeven, tikt u op '[modelnaam][de laatste vier cijfers van het serienummer van de printer]'. U kunt het nummer ook vinden op de sticker onder de aan-uitknop.) Het serienummer van het apparaat bevindt zich waar de TZe-tapecassette wordt geplaatst, onder de cassetteklep.

3. Voer '0000' in wanneer u een pincode moet invoeren.

Houd u aan de volgende punten zodat de verbinding niet wordt verbroken.
    ・Wanneer u een smartcover gebruikt, gebruik uw mobiele apparaat dan met de smartcover geopend.
    ・Gebruik uw mobiele apparaat binnen het bereik van de printer.
    ・Laat uw mobiele apparaten niet in de slaapstand gaan.

Verwante modellen

PT-P300BT, PT-P710BT