PJ-763MFi

Mijn Apple-apparaat (iPad, iPhone, iPod touch etc.) maakt niet automatisch opnieuw verbinding via Bluetooth wanneer ik de printer uit- en weer inschakel, of wanneer het apparaat buiten bereik is geweest.

U kunt uw printer en Apple-apparaten (iPad, iPhone, iPod touch etc.) (hierna 'Apple-apparaat' genoemd), opnieuw verbinden met de nieuwe functie daarvoor.

Als u deze functie wilt inschakelen, moet u firmwareversie 1.12 of hoger downloaden en installeren.

Klik hier om weer te geven hoe u de versie van de firmware controleert. Als de printerfirmware niet up-to-date is, ga dan naar het gedeelte Downloads van deze website en download de meest recente firmware.

De functie voor het automatisch opnieuw tot stand brengen van de Bluetooth-verbinding maakt het mogelijk om uw eerdere Bluetooth-verbindingsinstellingen op te slaan en automatisch opnieuw verbinding te maken met Apple-apparaten. Als het apparaat niet meer binnen bereik is, als de printer wordt uit- en ingeschakeld of als de verbinding om een andere reden wordt verbroken.

• Als het Bluetooth-lampje knippert, is er geen Bluetooth-verbinding tot stand gebracht.
  • Als het Bluetooth-lampje brandt, is er een Bluetooth-verbinding tot stand gebracht.

1. Controleer de instellingen voor het automatisch opnieuw tot stand brengen van de Bluetooth-verbinding.

U kunt de instellingen voor de Bluetooth-verbinding voor automatisch opnieuw aansluiten controleren door het printerinformatierapport af te drukken dit doet u als volgt:

1. Zet de printer aan en zorg ervoor dat er geen papier is geladen.
    2. Houd de aan-uitknop ingedrukt totdat het rode DATA-lampje oplicht. Plaats een vel origineel thermisch papier van Brother in de papierinvoersleuf van de printer.
    3. Het rapport wordt automatisch afgedrukt. Controleer na afloop of u bij 'BT RECONNECT' in het rapport 'BT RECONNECT : ON' ziet staan.

Zolang het Bluetooth-lampje brandt of knippert, kunt u de functie voor het automatisch tot stand brengen van de Bluetooth-verbinding in- en uitschakelen door de Bluetooth-knop ingedrukt te houden totdat de printer wordt uitgeschakeld.

2. Via Bluetooth verbinding maken met een ander Apple-apparaat

Ga als volgt te werk om de printer via Bluetooth te verbinden met een ander Apple-apparaat:

1. Schakel de Bluetooth-verbinding van het nu verbonden Apple-apparaat uit.
    2. Schakel de Bluetooth-verbinding in van het Apple-apparaat waarmee u verbinding wilt maken.

Schakel de functie voor het automatisch opnieuw tot stand brengen van de Bluetooth-verbinding uit. Als de functie voor het automatisch opnieuw tot stand brengen van de Bluetooth-verbinding is ingeschakeld, kan het lang duren om verbinding te maken met een ander Apple-apparaat. Voer vervolgens de stap 2 uit en schakel de functie voor het automatisch opnieuw tot stand brengen van de Bluetooth verbinding in.

3. Zet de printer uit en weer aan.
      Uw Apple-apparaat en de printer zijn nu via Bluetooth aangesloten
      .

U kunt de functie voor het automatisch opnieuw tot stand brengen van de Bluetooth verbinding ook gebruik maken van de Printer instellingen Tool.
Raadpleeg de sectie, "Automatisch opnieuw tot stand brengen van de Bluetooth verbinding" in de volgende oplossing: De communicatie instellingen gebruiken

Verwante modellen

PJ-763MFi