PJ-763

Mijn aangepaste papierformaat wordt niet gevonden, ook al heb ik het toegevoegd aan de lijst 'Door gebruiker gedefinieerde afmeting' in de printerdriver. Of, hoewel beheerdersinstellingen zijn ingesteld voor een gedeelde printer, is deze functie toch uitgeschakeld op een clientcomputer.

De printer heeft via Bluetooth verbinding met een Windows-computer.

Controleer eerst de printerpoort die u gebruikt.

1. Open [Apparaten en printers] en klik met de rechtermuisknop op de PJ-7xx.
    Als u wilt weten hoe u [Apparaten en printers] opent, raadpleegt u 'Het venster Apparaten en printers openen'.
  2. Selecteer [Eigenschappen van printer].
  3. Open het tabblad [Poorten] en controleer of de poort 'TBPx :' is geselecteerd.
    Volg de onderstaande stappen als deze poort is geselecteerd.

Als u Windows 10 gebruikt, controleer dan of Windows-update KB3140743 (een oplossing voor Bluetooth-problemen) is geïnstalleerd op uw computer.
Klik hier voor meer informatie.

Ga als volgt te werk:

1. Klik op [Start] - [Alle programma's] - [TOSHIBA] - [Networking] - [Bluetooth] - [Bluetooth settings] (Bluetooth-instellingen).
  2. Het venster 'Bluetooth Settings' (Bluetooth-instellingen) wordt weergegeven. Klik op de knop [New Connection] (Nieuwe verbinding).
  3. Selecteer [Custom Mode] (Aangepaste modus) in de 'Add New Connection Wizard' (wizard Nieuwe verbinding toevoegen) en klik op [Next] (Volgende).
  4. Schakel de printer in en houd vervolgens de knop Bluetooth op de printer ingedrukt.
  5. Selecteer de printer bij 'Bluetooth Device (Bluetooth-apparaat) en klik op [Next] (Volgende).
  6. Selecteer [Serial Port] (Seriële poort) bij 'Service Selection' (Serviceselectie) en klik op [Next] (Volgende).
  7. Selecteer de poort die u wilt toewijzen bij 'Assignment of COM Port Name' (Toewijzing van COM-poortnaam)' en klik op [Next] (Volgende).
    Noteer de geselecteerde COM-poortnaam. U hebt deze later nodig.
  8. Volg de aanwijzingen in de wizard.
  9. Na afloop moet u de printerpoort wijzigen.
    Open [Apparaten en printers] en klik met de rechtermuisknop op de PJ-7xx.
  10. Selecteer [Eigenschappen van printer] en open het tabblad [Poorten].
  11. Selecteer de COM-poort die u in stap 7 hebt toegewezen en klik op [Toepassen].
  12. Open het tabblad [Algemeen] en klik op [Voorkeursinstellingen voor afdrukken]. Het venster 'Voorkeursinstellingen voor afdrukken' wordt weergegeven.
    Als het aangepaste papierformaat dat u aan 'Door gebruiker gedefinieerde afmeting' hebt toegevoegd niet wordt gevonden, voeg het dan opnieuw toe.
    Als de instelling van de functie 'Beheerder' niet werkt, moet u deze instelling opnieuw opgeven.
  13. Klik op [Toepassen] na het opnieuw instellen of opnieuw toevoegen van het aangepaste papierformaat.

Verwante modellen

PJ-762, PJ-763, PJ-763MFi