PT-P900W/P900Wc

Het maken van labels met een serienummer (Pro Label Tool)

De afbeeldingen hieronder weergegeven kunnen afwijken van uw apparaat.

Zorg ervoor dat u het item selecteert in de vervolgkeuzelijst [Veld] voor elk van de regels die u op het afgedrukte label wilt opnemen.

1. Tik op [Verbind database/serialiseren] in het bewerkingsscherm en selecteer [Nieuwe Data om te serialiseren].
    Edit screen

2. Selecteer [Enter data...serialiseren] en type het nummer die u wilt, klik vervolgens op [Serialiseren].
    Edit screen

3. Tik op het vak [Bereik] en geef het gewenste bereik op.

4. Stel de gewenste waarden in de velden [Verhoogd met ] en [Tellen] in en selecteer "" in [Uitvoerrichting].

(Verhoogd met: Toename per telling
    Aantal: Aantal items per serie
    als u bijvoorbeeld [Verhoogd met ] instelt op "1" en [Aantal] op "4", worden de labels als volgt ge-serialiseerd: P1 P2 P3 P4.)
    Edit screen

Als u meerdere geselecteerde bereiken wilt serialiseren, schakelt u het selectievakje (Geavanceerd serialiseren) in en geeft u vervolgens de benodigde items op.

5. Tik op [Gereed]. De inhoud die in stap 9 is ingesteld, wordt weergegeven in de lijst [Database].
    Edit screen

6. Trek het gebied [ Database ] naar benedenen tik vervolgens op [Druk af].
    tap Print

7. Veeg omhoog en bekijk het voorbeeld.
    check the preview

8. Tik op Afdrukken.

Verwante modellen

PT-E550W, PT-E560BT, PT-P750W, PT-P900W/P900Wc, PT-P950NW