PJ-763

Afdrukken vanaf een Android™-apparaat

De volgende afdrukmethoden zijn beschikbaar:

Afdrukken met iPrint&Scan (alleen PJ-762/PJ-763/PJ-763MFi/PJ-773)
Met Brother iPrint&Scan kunt u de functies van uw printer rechtstreeks gebruiken vanaf uw Android™-apparaat. Een computer hebt u dan niet nodig.
Download en installeer Brother iPrint&Scan uit de Google Play™ Store.

iPrint&Scan
1 Mobiel apparaat
2 Uw printer

Raadpleeg voor meer informatie de Handleiding mobiel printen/scannen voor Brother iPrint&Scan (Android™).

Scannen is niet beschikbaar voor de PJ-7-serie.

Afdrukken met Mopria™ (alleen PJ-773)
Mopria™ Print Service is een afdrukfunctie op Android™-telefoons en -tablets (Android™ 4.4 of hoger) die is ontwikkeld door de Mopria Alliance. Met deze dienst kunt u verbinding maken met hetzelfde netwerk als de printer en afdrukken zonder extra instellingen. Veel speciaal voor Android™ gemaakte apps, waaronder Google Chrome™, Gmail™ en Gallery, ondersteunen afdrukken.

Mopria
1 Android™ 4.4 of hoger
2 Wi-Fi® verbinding
3 Uw printer

1. Mopria Print Service inschakelen
    1. Download de Mopria Plug-in met behulp van de app Google Play™ Store en installeer de invoegtoepassing op uw Android™-apparaat.
    2. Tik op het beginscherm van uw Android™-apparaat op Apps.
      Mopria

3. Tik op [Instellingen].
      Mopria

4. Tik op [Afdrukken].
      Mopria

5. Tik op [Mopria Print Service].
      Mopria

6. Schuif de knop naar de ingeschakelde stand.
      Mopria

7. Tik op [OK].
      Mopria

2. Afdrukken
    1. Open een app vanwaaruit u wilt afdrukken en tik vervolgens op Opties.
      U kunt afdrukken vanuit elke app die over een afdrukfunctie beschikt.
      Mopria

2. Tik op [Afdrukken].
      Mopria

3. Controleer of de weergegeven printernaam correct is en tik vervolgens op [Afdrukken].

Wijzig de printer als de gewenste printer niet wordt weergegeven.

Verwante modellen

PJ-762, PJ-763, PJ-763MFi, PJ-773