QL-1110NWB/1110NWBc

Hoe verbind ik de printer met mijn mobiele apparaat via Bluetooth®?

Ga als volgt te werk om de printer te koppelen aan uw mobiele apparaat:

1. Zorg dat de printer aan staat en druk op de Bluetooth-knop.
  2. Schakel de Bluetooth-instelling van uw mobiele apparaat in.
    • Voor Apple-apparaten (iPad, iPad Air, iPad mini, iPhone of iPod touch)
      1. Tik op het beginscherm van uw Apple-apparaat op [Instellingen] en tik vervolgens op [Bluetooth].
      2. Schuif de knop naar de ingeschakelde stand.
    • Voor Android™-apparaten
      1. Tik op het beginscherm van uw Android™-apparaat op Apps gevolgd door [Instellingen] en [Bluetooth].
      2. Schuif de knop naar de ingeschakelde stand.
  3. Selecteer de modelnaam van uw printer in de lijst met gevonden Bluetooth-apparaten en voer indien nodig de toegangscode (pincode) in.

• U kunt de netwerkinstellingen van de printer wijzigen door de printer aan te sluiten op een computer en Printer Setting Tool te gebruiken (zie 'Werken met Printer Setting Tool (voor Windows)').
    • Standaard worden de laatste vier cijfers van het serienummer van de printer gebruikt als pincode. U vindt het label met het serienummer in het compartiment voor de DK-rol van de printer.
    • De standaardinstelling van de automatische Bluetooth-verbinding is 'Uit'. Als u deze functie inschakelt, blijft de instelling bewaard ook als u de printer uitschakelt.
    • Als u een iPad, iPad Air, iPad mini, iPhone of iPod touch gebruikt, wordt de Bluetooth-verbinding mogelijk verbroken als het mobiele apparaat te ver verwijderd is van de printer.
      Ga dichter bij de printer staan en selecteer [Bluetooth] in de instellingen op uw iPad, iPad Air, iPad mini, iPhone of iPod touch, tik in de lijst met Bluetooth-apparaten op het apparaat waarmee u verbinding wilt maken en maak er opnieuw verbinding mee.
    • AirPrint kan niet worden gebruikt met de Bluetooth-verbinding.
  4. U kunt nu afdrukken vanaf uw mobiele apparaat via Bluetooth.

Om af te drukken met de mobiele applicatie, installeer "iPrint&Label" vanuit de App Store of Google Play™. Start de applicatie, bewerk het label en druk het af.

Verwante modellen

QL-1110NWB/1110NWBc