TP-M5000N

Het afdrukken is gestopt.

De mogelijke oorzaken zijn

• De bovenklep is geopend terwijl het apparaat afkoelde.
  • De boven- of onderklep is geopend tijdens het afdrukken.
  • Papier is vastgelopen.

Druk op de knop Afsnijden (Cut button) om de tape af te snijden en verwijder de afgedrukte tape. Plaats daarna de papierkernhouder opnieuw.
Na het afdrukken op het bijgeleverde lint, gebruikt u een schaar om het te snijden en verwijder vervolgens het bijgeleverde bedrukte lint. Plaats daarna de papierkernhouder opnieuw.
Klik hier voor meer informatie over het vervangen van de papierkernhouder.

Verwante modellen

TP-M5000N