TP-M5000N

Vervang de papierkernhouder.

Papierkernhouder is een verbruiksartikelen die apart moet worden gekocht.

Gebruik voor het afdrukken op textiellint de speciaal daarvoor ontworpen papierkernhouder.
* De papierkernhouder voor tape wordt gebruikt in de procedures en illustraties.

Verwijder de papierkernhouder.

1. Druk indien nodig op de snijknop (Bouton de coupe) om de tape af te snijden.
    * Aangezien het stoffen lint niet kan worden gesneden door op de snijknop (Bouton de coupe), te drukken, gebruikt u een schaar om het stoffen lint te knippen.

2. Open de bovenklep en de onderklep van het apparaat.
    Druk op de knoppen Openen (1) om de klep te openen.

Couvertures ouvertes

3. Ontgrendel de papierkernhouder.
    Déverrouiller le porte-noyau

4. Verwijder de papierkernhouder.
    Retirer le support de noyau

5. Verwijder de rand van de papierkernhouder.
    Retirez le rebord pour retirer le noyau de papier

6. Schuif de papierkern weg van de papierkernhouder.

De papierkernhouder plaatsen

1. Verwijder de rand van de papierkernhouder, als deze is bevestigd.
    Retirer le rebord pour installer le noyau en papier

2. Pas de papierkernhouder aan de breedte van de te gebruiken papierkern aan.
    Gebruik daarbij de markeringen op de papierkernhouder.

Ajuster le porte-noyau
    • Pas, afhankelijk van de breedte van de tape of het stoffen lint, de papierkernhouder aan tot de hieronder aangegeven markering. Als de papierkernhouder niet goed is afgesteld, werkt het apparaat niet correct.
      Papierkern van 50-mm-breed: 50 mark
      Papierkern van 38-mm-breed: 38 mark
      Papierkern van 15-mm-breed: 15 mark
    • Draai de papierkernhouder in de richting van de pijl om hem te ontgrendelen als hij is vergrendeld.
      Unlock core holder

3. Draai de rand van de papierkernhouder in de richting van de pijl tot hij vastzit in de sleuf van de papierkernhouder.
    Lock rim

4. Schuif de papierkern op de papierkernhouder.
  5. Bevestig de rand van de papierkernhouder.
    Zet de rand stevig op de papierkernhouder, zodat er geen ruimte is tussen de papierkern en de rand van de papierkernhouder.

Attach rim
    Als er ruimte is tussen de papierkern en de randen van de papierkernhouder, wordt de tape niet goed opgewonden. Controleer ter dege of er geen ruimte is.
    Gap - core and rim

6. Plaats de papierkernhouder in het apparaat met de vergrendeling (1) van de papierkernhouder links.
    Insert core holder

7. Trek de vergrendeling van de papierkernhouder naar u toe totdat die vastklikt.
    Pull lock

8. Trek de tape (of stoffen lint) uit de tapecassette (of stoffen lint) en bevestig die stevig op de papierkernhouder
    - Wanneer er wordt afgedrukt op stoffen lint *1
      Dubbelzijdige tape is bevestigd aan de papieren kern voor stoffen lint (apart verkrijgbaar). Trek het stoffen lint uit en trek vervolgens de achterkant van de dubbelzijdige tape voordat u het stoffen lint stevig bevestigt

Pull and affix tape

• Als de tape niet goed wordt vastgezet, kan die loslaten van de papierkern en onjuist worden opgewonden.
    • Lijn de tape goed uit voordat u die vastzet. Als de tape scheef wordt vastgezet, zal hij gaan kreukelen langs de rand van de papierkern en niet goed worden opgewonden.
      Affix tape correctly
    • Zorg er bij het vastzetten van de tape aan de papierkern voor dat de tape niet hecht aan de tapecassettegeleider (1). Dan zal de tape namelijk niet op de papierkern worden opgewonden, met een storing als gevolg.
      Tape does not touch to guide

9. Sluit de bovenklep en de onderklep en druk op de instelknop (Set button)
    Druk op de beide kleppen tot ze vastklikken.
    Na het plaatsen van de tape wordt een testafdruk gemaakt waarbij de tape op de papierkern wordt gewonden.
    Kijk door het kleine venstertje van het apparaat naar de bij de test bedrukte tape die om de papierkern is gewonden om de kwaliteit en de positie van de afdruk te controleren (marges links en rechts, enz.).
    Goed voorbeeld Slecht voorbeeld
    Good sample Bad sample

Als de afdrukpositie is verschoven, kunt u die aanpassen door te klikken op [Apparaatinstellingen] - [Aanpassing afdrukpositie]  in "Printer Instelling Tool". Zie voor meer informatie.Ik wil een verschuiving in afdrukpositie corrigeren.

Verwante modellen

TP-M5000N