PT-P750W

Ik heb mijn Android™-apparaat tegen mijn P-touch gehouden om de NFC-functie te kunnen gebruiken, maar de P-touch werd niet herkend.

Controleer het volgende:

1. Staat de P-touch aan?
  2. Is de NFC-functie van uw Android™-apparaat geactiveerd?
  3. Hebt u uw Android™-apparaat horizontaal en met het scherm naar boven tegen de P-touch gehouden?
  4. Heeft uw Android™-apparaat het NFC-logo op de P-touch aangeraakt?
  5. Als uw Android™-apparaat de P-touch niet herkent, houd dan andere delen van het apparaat tegen de P-touch.

1. Staat de P-touch aan?

Zorg ervoor dat de P-touch is ingeschakeld en houd uw Android™-apparaat even tegen het NFC-logo op de P-touch.

2. Is de NFC-functie van uw Android™-apparaat geactiveerd?

Controleer of de NFC-functie van uw Android™-apparaat is geactiveerd (zie de gebruikershandleiding van uw Android™-apparaat voor meer informatie) of selecteer 'Verbinding maken met NFC' in de printerinstellingen van Brother iPrint&Label.
    Printerinstellingen iPrint&Label

3. Hebt u uw Android™-apparaat horizontaal en met het scherm naar boven tegen de P-touch gehouden?

U moet uw apparaat met het scherm naar boven houden wanneer u het tegen de P-touch houdt. Als u dit niet doet, verloopt de communicatie mogelijk niet goed. Houd uw Android™-apparaat zoals hieronder getoond.
    Afbeelding

4. Heeft uw Android™-apparaat het NFC-logo op de P-touch aangeraakt?

Er kan geen NFC-verbinding tot stand worden gebracht als uw Android™-apparaat niet tegen het NFC-logo op de P-touch wordt gehouden. Zorg ervoor dat het Android™-apparaat tegen het NFC-logo op de P-touch komt.

5. Als uw Android™-apparaat de P-touch niet herkent, houd dan andere delen van het apparaat tegen de P-touch.

De locatie van de NFC-lezer verschilt per Android™-apparaat. Probeer daarom verschillende delen van het apparaat tegen de P-touch te houden.

Verwante modellen

PT-P750W