RJ-4230B

Wat voor soort software is beschikbaar voor deze printer ?

De onderstaande software is beschikbaar voor uw printer :

Voor computers (alleen Windows)

Voor mobiele apparaten

Voor computers (alleen Windows)

Als u de printer wilt gebruiken in combinatie met uw computer, moet u de printerdriver installeren.

Logiciel Fonctionnalités
1 Pilote d’imprimante  —
2 Outil de réglage de l’imprimante Communicatie-instellingen Hiermee kunt u de communicatie- en apparaatinstellingen van de printer opgeven vanaf de computer.

Instellingen apparaat

Hulpprogramma P-touch Template Instellingen

Hiermee kunt u de instellingen voor P-touch Template configureren.
P-touch Template is een verzameling functies voor het invoegen van gegevens vanaf een apparaat (zoals een op de printer aangesloten barcodelezer) in tekst- en barcodeobjecten in een opmaak die op de printer is opgeslagen. Dit is handig voor het afdrukken van sjablonen en barcodes.
Instelling papierformaat Hiermee kunt u papierformaten toevoegen die niet beschikbaar zijn in de lijst [Papierformaat] van de printerdriver.
3

Éditeur P-touch

Hiermee kunt u eigen documenten maken, sjablonen opslaan, verbinding maken met databases en gebruikmaken van een uitgebreide bibliotheek met labels en plaatjes.
4

Gestionnaire de transfert P-touch

Hiermee kunt u bestanden die u met P-touch Editor hebt gemaakt overbrengen naar een printer om de bestanden op te slaan in het geheugen van de printer. U kunt ze dan vanuit het geheugen van de printer afdrukken zonder dat verbinding met een computer nodig is.
5 Bibliothèque P-touch Hiermee kunt u P-touch Editor-sjablonen beheren en afdrukken.
6

Transfert P-touch Express

Hiermee kunt u documenten overbrengen naar de printer.
7

Logiciel de mise à jour P-touch

Hiermee kunt u de firmware en software bijwerken.
8

Gestionnaire de polices

Hiermee kunt u lettertypen naar de printer overdragen en lettertypen uit de printer verwijderen.
Via de beschikbare afdrukopdrachten krijgt u toegang tot de overgedragen lettertypen en kunt u deze afdrukken.
• Informatie over het gebruik van lettertypen
Als u lettertypen gaat gebruiken, moet u de bepalingen en voorwaarden die door de rechtmatige eigenaar van de lettertypen zijn opgesteld naleven. Voordat u lettertypen gaat downloaden, moet u bevestigen dat u beschikt over een legitieme licentie voor het gebruik van de lettertypen en de bijbehorende bepalingen en voorwaarden naleven.

Voor mobiele apparaten

Logiciel Fonctionnalités
1 Transfert mobile Express Mobile Transfer Express is software om met uw mobiele apparaat bestanden (sjablonen, databases en afbeeldingen) naar een printer over te brengen die met P-touch Transfer Manager zijn voorbereid (Windows-versie).
2 Plug-in de service d’impression (Android™) Met de Print Service Plugin kunt u vanaf een Android-apparaat afdrukken zonder extra software te installeren.
3 Déploiement mobile Mobile Deploy is software waarmee u met een mobiel apparaat updates kunt ophalen en de printer kunt configureren. De updates kunnen door een beheerder worden voorbereid en voor meerdere gebruikers toegankelijk worden gemaakt. De gebruikers kunnen de updates vervolgens op de printer installeren.

Een Software Development Kit (SDK) is ook beschikbaar.
Ga naar het Brother Developer Center (Informatie voor Developers).

Verwante modellen

RJ-4230B