QL-1110NWB/1110NWBc

De software installeren

Als u uitgebreidere labels wilt maken of alle verschillende functies van de printer wilt gebruiken, moeten de printerdriver en P-touch Editor op uw computer worden geïnstalleerd.

• TD-4550DNWB wordt niet ondersteund op Mac.
  • QL-1110NWB vereist geen installatie van het printerstuurprogramma op macOS 11 of hoger. U kunt afdrukken vanuit AirPrint of P-touch Editor.
  1. Download en installeer de printerdriver en P-touch Editor uit het gedeelte [Downloads] van deze website.
    Download het 'Software / Documentatie installatieprogramma' voor Windows of 'Volledig softwarepakket' voor Mac.

2. Dubbelklik op het gedownloade EXE-bestand (voor Windows) of DMG-bestand (voor Mac) en volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie voort te zetten.

Als u de printer draadloos met een computer wilt verbinden, raden wij u het volgende aan:

• Wanneer u de printer voor de eerste keer na aanschaf of na een reset inschakelt, gaat de printer in de modus voor het op een eenvoudige manier configureren van de draadloze instellingen. Start de installatie nadat u de printer hebt ingeschakeld.
    • Noteer op voorhand de SSID (netwerknaam) en het wachtwoord (netwerksleutel) van uw draadloze netwerk. Als u deze informatie niet kunt vinden, informeer dan bij uw netwerkbeheerder of de fabrikant van uw draadloze toegangspunt/router.
    • Als u de printer met een computer wilt verbinden door middel van Wireless Direct, selecteer dan een USB-verbinding tijdens de installatie. Klik aan het eind van de installatie op de koppeling voor Wireless Direct en volg de aanwijzingen op het scherm.
  3. Sluit het dialoogvenster na afloop van de installatie.

Als u de printer wilt gebruiken met een andere verbindingsmethode dan de methode die u tijdens de installatie hebt geselecteerd, gebruik dan opnieuw het installatieprogramma en installeer de software en printerdrivers daarmee opnieuw. Selecteer daarbij de andere verbindingsmethode die u wilt.

Verwante modellen

QL-1110NWB/1110NWBc, TD-4550DNWB / 4550DNWB(FC)