QL-1110NWB/1110NWBc

Hoe verbind ik de printer met mijn computer via Wi-Fi® door middel van een toegangspunt?

Volg de onderstaande procedure om de printer via Wi-Fi® met uw computer te verbinden door middel van een toegangspunt:

Voor Windows

Voor Mac

Controleer voordat u de software installeert of uw computer is verbonden met het draadloze toegangspunt / router.

Voor Windows:

1. Zet de printer aan.

2. Download het Software / Documentatie installatieprogramma uit het gedeelte [Downloads] van deze website en start vervolgens het installatieprogramma.
    Behalve de printerdriver worden ook P-touch Editor, Printer Setting Tool en andere programma's geïnstalleerd.

3. Wanneer het dialoogvenster voor het selecteren van de verbindingsmethode wordt weergegeven nadat de installatie van de software is begonnen, selecteer dan [Draadloze netwerkverbinding] en klik op [Volgende].
    Type verbinding

4. Het scherm wordt weergegeven. Selecteer [Ja, ik wil het apparaat verbinden met dit draadloze netwerk.] en volg verder de aanwijzingen.
    Wizard Draadloos apparaat instellen

Als het onderstaande scherm wordt weergegeven, selecteert u [Ja (aanbevolen)] en volgt u verder de aanwijzingen.
    Draadloos apparaat instellen

Voor Mac:

1. Zet de printer aan.

2. Download het Volledig softwarepakket uit het gedeelte [Downloads] van deze website, dubbelklik op het bestand en start het installatieprogramma vanuit [Start Here Mac].

3. Wanneer het dialoogvenster voor het selecteren van de verbindingsmethode wordt weergegeven nadat de installatie van de printerdriver is begonnen, selecteer dan [Draadloze netwerkverbinding].
    Type verbinding

4. Het scherm wordt weergegeven. Selecteer [Ja, ik wil het apparaat verbinden met dit draadloze netwerk.] en volg verder de aanwijzingen.
    Wizard Draadloos apparaat instellen

Als het onderstaande scherm wordt weergegeven, selecteert u [Ja, ik heb een USB-kabel voor gebruik bij de installatie] en volgt u verder de aanwijzingen.
    Wizard Draadloos apparaat instellen

Verwante modellen

QL-1110NWB/1110NWBc