PT-P750W

Ik kan geen draadloze verbinding tot stand brengen met Wireless Direct.

Controleer de volgende instellingen voor Wireless Direct in Communicatie-instellingen van Printer Setting Tool.

• Controleer of Wireless Direct inschakelen als draadloos LAN wordt ingeschakeld is geselecteerd.

1. Open Printer Setting Tool.

2. Klik op Communicatie-instellingen.

• Het venster Communicatie-instellingen wordt weergegeven.

3. Controleer of Wireless Direct inschakelen als draadloos LAN wordt ingeschakeld is geselecteerd in Communicatie-instellingen op het tabblad Algemeen.

Communicatie-instellingen

• Als dit niet zo is, schakelt u het selectievakje alsnog in.

• Controleer of u de juiste netwerksleutel (wachtwoord) hebt ingevoerd voor uw computer of mobiele apparaat.

1. Controleer de netwerksleutel van de printer.

1. Open Printer Setting Tool.

2. Klik op Communicatie-instellingen.

• Het venster Communicatie-instellingen wordt weergegeven.

3. Controleer Netwerksleutel in Instellingen Wireless Direct op het tabblad Wireless Direct.

Instellingen Wireless Direct

2. Controleer de op uw computer of mobiele apparaat ingevoerde netwerksleutel (zie de gebruikershandleiding van uw computer of mobiele apparaat voor aanwijzingen).

• Als de netwerksleutel anders is dan die van uw printer, voer dan de juiste netwerksleutel in.

Als het probleem aanwezig blijft, moet u de printerdriver en software verwijderen en vervolgens opnieuw installeren.

Verwante modellen

PT-P750W