QL-550

Labels zitten vast in het snijmechanisme of komen er na het afdrukken niet goed uit.

Controleer de volgende punten:

Lijkt het mes minder scherp?

Zitten er lijmresten in de uitvoeropening?

Als het mes minder scherp lijkt:

Herhaald gebruik van de snijeenheid maakt het mes uiteindelijk minder scherp, wat problemen kan geven zoals een lelijke of scheve snede of vastlopende labels. Vervang in dit geval het mes.

Vervang het mes aan de hand van de onderstaande stappen:

1. Schakel de printer uit en trek de stekker uit het stopcontact.

2. Open de klep van de DK-rolruimte, zet de labelhendel omhoog en verwijder de DK-rol.
    Afbeelding
  3. Draai met een schroevendraaier de schroef los die de snijeenheid op haar plaats houdt.
    Afbeelding

De schroef waarmee de snijeenheid is vastgezet, kan niet volledig worden verwijderd. Draai deze schroef gewoon los om de snijeenheid uit de printer te verwijderen.

4. Trek de snijeenheid aan het lipje naar buiten.

Afbeelding

Raak de scherpe kant van de snijeenheid niet aan.

1. Duw de nieuwe snijeenheid in het apparaat. De twee openingen moeten samenvallen met de pinnen in het apparaat.

2. Draai de schroef vast die de snijeenheid op haar plaats houdt.

3. Installeer de DK-rol en sluit de klep.
    (Zie 'Hoe plaats/vervang ik de labelrol?' als u wilt weten hoe u de DK-rol plaatst.

Als er lijmresten in de uitvoeropening zitten:

Trek de stekker uit het stopcontact en veeg de lijmresten op de papiergeleider weg met een doek die u hebt bevochtigd met ethanol of isopropylalcohol.

(1) Papiergeleider

Verwante modellen

QL-500, QL-550