PT-7600

Hoe kan ik meerdere exemplaren van een label afdrukken?

Met de herhaalfunctie kunt u maximaal 99 exemplaren afdrukken van dezelfde tekst.

1.  Druk op code en vervolgens op labeltype.

2. Druk op pijl links of pijl rechts totdat KOPIËREN wordt weergegeven.

3.  Druk op home of end totdat het gewenste aantal exemplaren wordt weergegeven (of voer de gewenste instelling in met de cijfertoetsen).

4. Druk op new block (of afdrukken). In het menu Print Option wordt BEVESTIGEN weergegeven.

5. Druk op new block (of afdrukken) om het afdrukken van het opgegeven aantal exemplaren te starten. Het nummer van elk exemplaar wordt weergegeven terwijl het wordt afgedrukt.

1. Wanneer de snijfunctie is ingesteld op 1 of 3, wordt de melding 'SNIJ TAPE OM VERDER TE GAAN' weergegeven nadat een label is afgedrukt. Druk op de lintafsnijknop om het label af te snijden en ga verder met afdrukken.

2. U moet het lint afsnijden binnen vijf minuten nadat de melding is weergegeven.

3. Als u instellingen wilt opgeven voor aanvullende Print Option-functies in plaats vandoor te gaan met stap 5, drukt u op home of end totdat DOORGAAN wordt weergegeven in het menu Print Option. Druk vervolgens op new block.

Verwante modellen

PT-7600