PT-P900W/P900Wc

Hoe voorkom ik de linkermarge (van ongeveer 2,5 cm) die steeds wordt geproduceerd voordat een label wordt afgedrukt? (P-touch Editor 5.x)

Door het ontwerp en de constructie van het tapemechanisme moet een bepaalde hoeveelheid tape worden doorgevoerd vóór het eerste label. De labels daarna kunnen echter wel zonder dit overschot worden afgedrukt.

U kunt als volgt minder tape verbruiken:

1. Klik in de opdrachtbalk op papier.

2. Selecteer [Tapeformaat] - [Marges] om de marge aan te passen.

tapeformaat - marges

* Dit is een goede manier om tape te besparen, ook al houdt u de linkermarge.

1. Klik in de opdrachtbalk op afdrukken.

2. Selecteer [Automatisch knippen] of [Halfgekn.] en het aantal exemplaren.

Zelfde opmaak

*De linkermarge komt alleen voor het eerste label, niet voor de exemplaren daarna.
(Als u [Automatisch knippen] selecteert, valt het eerste deel van de linkermarge weg.)

1. Klik in de opdrachtbalk op afdrukken.

2. Selecteer [Automatisch knippen] of [Halfgekn.] en [Ketting printen].

Verschillende opmaak

Hier wordt geen knipprocedure gebruikt.
    (Als u [Automatisch knippen] selecteert, valt het eerste deel van de linkermarge weg.)

3. Maak het volgende label en stel de afdrukopties in zoals hierboven.

4. Knip het label af door op Feed/Cut op het voorpaneel van de printer te drukken, nadat het laatste label is afgedrukt.

*De linkermarge komt alleen voor het eerste label, niet voor de labels daarna.

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

PT-9500PC, PT-9700PC, PT-9800PCN, PT-D800W, PT-P750W, PT-P900W/P900Wc, PT-P950NW