PT-D800W

Hoe de oplaadbare Li-ion batterij te installeren (optioneel)

U moet de batterijhouder (optioneel*: PA-BB-003) op de printer monteren voordat u de Li-ion-batterij (optioneel: PA-BT-4000LI) plaatst.
*Alleen voor E800T/E800TK/E850TKW/D800W.

De spanning die de oplaadbare Li-ion-batterij levert kan schommelen.
De afdruksnelheid kan variëren afhankelijk van de geleverde spanning.
  1. De batterijhouder monteren
    • Voordat u de batterijhouder monteert, moet u de lichtnetadapter losmaken van de printer.
    • Voor modellen met toetsenbord:
      Voordat u de batterijhouder monteert, verwijdert u de toetsenbord-LCD-eenheid van de printer (alleen voor modellen met toetsenbord).
    1. Draai de printer ondersteboven zoals in de figuur.
      Li-ion-batterij installeren 1

2. Verwijder de schroeven en de klep.
      Li-ion-batterij installeren 2
    3. Plaats de connector van de batterijhouder in de connector van de printer en breng de batterijhouder vervolgens aan.
      Li-ion-batterij installeren 3
    4. Open het batterijklepje van de batterijhouder.
      Li-ion-batterij installeren 4
    5. Breng de voorgeschreven schroeven aan op de plaatsen die in de figuur zijn aangegeven.
      Li-ion-batterij installeren 5

Voor twee van de vier schroeven gebruikt u de schroeven van het type M2.6 × 6 mm die u in stap 2 hebt verwijderd.

Voor de andere twee schroeven gebruikt u de schroeven van het type M2.6 × 30 mm die met de batterijhouder zijn meegeleverd.

2. De Li-ion-batterij installeren
    1. Lijn de connectors met elkaar uit en plaats de Li-ion-batterij.
      Li-ion-batterij installeren 6

2. Sluit het batterijklepje en draai de printer zodat de bovenkant van de printer naar boven wijst.
       Li-ion-batterij installeren 7

3. De Li-ion-batterij verwijderen

Houd de aan-uitknop Aan-uitknop ingedrukt om de printer uit te schakelen.

Verwijder het batterijklepje en de batterij en breng het batterijklepje vervolgens weer aan.

Als het niet direct lukt om de oplaadbare batterij te verwijderen, dan kunt u de printer ondersteboven houden met verwijderd batterijklepje. Zo kunt u de oplaadbare batterij naar buiten laten vallen.

Pas wel op voor letsel.

Verwante modellen

PT-D800W