QL-580N

Wat betekenen de lampjes?

De printerstatus wordt aangegeven met brandende of knipperende lampjes. Hier worden de volgende symbolen gebruikt om de betekenis van de verschillende lampjes, kleuren en patronen aan te geven.

groen brandt of oranje brandt of rood brandt
Lampje brandt in aangegeven kleur
groen knippert of oranje knippert of rood knippert
Lampje knippert in aangegeven kleur
Uit
Lampje is uit

Statuslampje

Toestand

Oplossing

Uit
Uitgeschakeld -
groen brandt
Ingeschakeld -
Inactieve modus
Doorvoermodus
Afdrukmodus
Snijmodus
Zelfcontrole
Modus voor afdrukken van printerinstellingen (alleen voor QL-580N)

groen knippert

(Eenmaal per 0,8 seconde)

Gegevens overbrengen -
Afdrukmodus (gegevens worden ontvangen)
Modus voor afdrukken van printerinstellingen (gegevens maken) (alleen voor QL-580N)
oranje brandt
De klep van het compartiment voor de DK-rol is open.

Sluit de klep van de DK-rolruimte op de juiste manier.

→ Klik hier voor 'Waarom brandt het oranje statuslampje op mijn apparaat?'

oranje knippert
(Eenmaal per 0,8 seconde)
Afkoelstand

Wacht circa 10 minuten en probeer opnieuw af te drukken.

rood brandt Opstartmodus Schakel de printer uit en weer in. Als de fout zich nog steeds voordoet, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Brother.
Resetmodus -
rood knippert
(Eenmaal per 0,4 seconde)
Fout labelsensor

Vervang de DK-rol door een nieuwe. Als er nog genoeg op de rol zit, moet u de rol opnieuw plaatsen. (Zorg ervoor dat het papier onder de sensor door gaat.)

→ Klik hier voor 'Hoe plaats/vervang ik de labelrol?'

Onjuiste DK-rol geïnstalleerd Installeer de juiste DK-rol en sluit de klep van de rolruimte.

→ Klik hier voor 'Hoe plaats/vervang ik de labelrol?'

Verzendfout Schakel de printer uit en weer in. Als de fout zich nog steeds voordoet, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Brother.
Fout: klep open Sluit de klep van de DK-rolruimte op de juiste manier en start het afdrukken opnieuw.
Fout met mes Als de mesfout opnieuw optreedt, houdt u de klep van de DK-rolruimte dicht en drukt u op de aan-uitknop. Het mes keert terug naar de normale positie en het apparaat wordt automatisch uitgeschakeld. Wanneer het apparaat uit is, controleert u het snijmechanisme en verwijdert u het vastgelopen papier.
Als de fout zich nog steeds voordoet, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Brother.
Systeemfout Schakel de printer uit en weer in. Als de fout zich nog steeds voordoet, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Brother.

Verwante modellen

QL-570, QL-580N