PT-P710BT

Wat betekenen de lampjes?

De printerstatus wordt aangegeven met brandende of knipperende lampjes.  Hier worden de volgende symbolen gebruikt om de betekenis van de verschillende lampjes, kleuren en patronen aan te geven.

green is lit of oranje knippert of red  is lit
Lampje brandt in aangegeven kleur
green is flashing of oranje knippert of red  is flashing
Lampje knippert in aangegeven kleur
Off
Lampje is uit
Voedingslampje Toestand Oplossing
green is lit
  • De printer heeft verbinding via Bluetooth
  • Tape wordt ingevoerd.
  • Tape wordt afgesneden.
  • Afdrukken
green is flashing
(Eenmaal per 0,5 seconde)
  •  Apparaat ontvangt gegevens van smartphone, tablet of computer.
  • Programma wordt overgedragen
green is flashing
((Licht 3 seconden lang op. →
 1 seconde uit.)

Gereed

Voor gebruikers van Android:
Zelfs als de verbinding tussen de printer en het mobiele apparaat is voltooid, en het LED-lampje staat aan terwijl de groene LED groen knippert, controleer dan het volgende.

1. Het LED-lampje knippert terwijl de printer en het mobiele apparaat zijn aangesloten?
    → Het LED-lampje stopt met knipperen en blijft branden wanneer het afdrukken wordt gestart.

2. Is de printer en het mobiele apparaat correct aangesloten?
    → Raadpleeg de veelgestelde vraag "Hoe kan ik mijn mobiele apparaat op de printer aansluiten? (P-touch Design & Print)" om te zien hoe u de printer en het mobiele apparaat verbindt.
orange  is lit

Bezig met initialiseren

orange  is flashing
(Eenmaal per 0,5 seconde)

Afkoelstand

red  is flashing
(2 keer in 1 seconde. →
 1 seconde uit.)

Fout met Li-ion-batterij

1. Druk eerst op de aan-uitknop.
  2. Zorg dat het beschermvel is verwijderd en laad de Li-ion-batterij op.
     Voor meer informatie over het opladen van de batterij raadpleegt u: 'Hoe laad ik de Li-ion-batterij op?'
  3. Als het probleem zich nog steeds voordoet, vervangt u de Li-ion-batterij door een nieuwe.
red  is flashing
(Eenmaal per 1 seconde)
De Li-ion-batterijen zijn bijna leeg.
  1. Druk eerst op de aan-uitknop.
  2. Zorg dat het beschermvel is verwijderd en laad de Li-ion-batterij op.
     Voor meer informatie over het opladen van de batterij raadpleegt u: 'Hoe laad ik de Li-ion-batterij op?'
  • Fout: geen tape
  • Fout: onjuiste tape
  • Fout: niet-compatibele tape
  1. Druk eerst op de aan-uitknop.
  2. Installeer vervolgens een compatibele tapecassette.

Fout: hoge temperatuur

1. Druk eerst op de aan-uitknop.
  2. Daarna begint het lampje te knipperen in de kleur oranje (eenmaal elke 0,5 seconden) en gaat de printer in de afkoelstand. Wacht tot het lampje begint te knipperen in het groen.
  3. Pas wanneer het lampje in het groen knippert en de printer gereed is, probeert u opnieuw af te drukken.

Communicatiefout

1. Schakel de printer eerst uit en weer in.
  2. Voor een mobiel apparaat:
    Breng een verbinding met de printer tot stand via Bluetooth.
     Voor meer informatie raadpleegt u. Hoe kan ik mijn mobiele apparaat verbinden met de printer? (P-touch Design&Print)
    Voor de PC:
    Maak de USB-kabel los en sluit deze opnieuw aan of gebruik een andere USB-poort.
    Voor meer informatie raadpleegt u. Hoe sluit ik de printer aan op mijn computer met een USB-kabel?

Fout met mes

Schakel de printer uit en weer in. Zie de veelgestelde vragen voor meer informatie: "De printer stopt met afdrukken, het aan / uit lampje knippert rood en mijn mobiele apparaat geeft een foutmelding weer."

red  is lit

Fout: programmaoverdracht

Draag het programma opnieuw over. Als de fout zich nog steeds voordoet, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Brother.

red  is flashing
(Eenmaal per 0,3 seconde)

Systeemfout

• Neem contact op met de klantenservice van Brother.
  • Het knipperpatroon van het lampje kan veranderen wanneer u op de aan-uitknop drukt. Om dit probleem op te lossen kunt u contact opnemen met de klantenservice van Brother..

Batterijlampje Toestand Oplossing
Off

Opladen voltooid

orange  is lit

Bezig met opladen

orange  is flashing
(3 seconden uit. →
 0,5 seconden aan.)

Li-ion-batterij: half vol

orange  is flashing
(2 seconden uit. →
 Knippert 2 keer.)

Li-ion-batterij: bijna leeg

orange  is flashing
(Eenmaal per 0,5 seconde)
  • De Li-ion-batterijen zijn bijna leeg.
  • Fout met Li-ion-batterij
  1. Druk eerst op de aan-uitknop.
  2. Zorg dat het beschermvel is verwijderd en laad de Li-ion-batterij op.
    Voor meer informatie over het opladen van de batterij raadpleegt u: 'Hoe laad ik de Li-ion-batterij op?'
  3. Als het probleem zich nog steeds voordoet, vervangt u de Li-ion-batterij door een nieuwe.

Verwante modellen

PT-P710BT