PJ-763MFi

Hoe sluit ik de printer aan op mijn computer via Bluetooth? (Windows 10 S)

1. Klik in het menu Start op [Instellingen] - [Apparaten] - [Bluetooth en andere apparaten].

2. Klik op [Bluetooth- of ander apparaat toevoegen].

3. Selecteer [Bluetooth].

4. Selecteer uw printer om de koppeling uit te voeren.

5. Open [Apparaten en printers].

6. Klik met de rechtermuisknop op het printerpictogram en selecteer [Eigenschappen].

7. Open het tabblad [Service] en noteer de poortnaam ('COM' met een getal) rechts naast [Seriële poort (SPP)].

8. Sluit de printer met een USB-kabel aan op uw computer.
    In de rechterbenedenhoek van het computerscherm wordt de melding 'Installatie van apparaat is voltooid' weergegeven en in [Apparaten en printers] wordt een printerpictogram weergegeven.

9. Klik met de rechtermuisknop op het printerpictogram en selecteer [Eigenschappen van printer].

10. Open het tabblad [Poort] en selecteer de poort die u in stap 7 hebt genoteerd.

11. Klik op [OK] om het dialoogvenster met eigenschappen te sluiten.

12. Sluit ter afsluiting ook het printervenster.

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

PJ-662, PJ-663, PJ-762, PJ-763, PJ-763MFi, PJ-822, PJ-823, PJ-862, PJ-863, PJ-883