PJ-723

Pagina's worden niet afgedrukt.  Wat moet ik doen?

Gegevenslampje DATA

1. Aan-uitknop Aan/uit
  2. Knop Invoeren (Doorvoeren)
  3. Knop Bluetooth (Bluetooth) (alleen PJ-762/PJ-763/PJ-763MFi)
  4. Voedingslampje POWER
  5. Gegevenslampje DATA
  6. Statuslampje STATUS
  7. Lampje Bluetooth (Bluetooth)
    (alleen PJ-762/PJ-763/PJ-763MFi)

<Situatie 1> Het groene DATA-lampje (5) blijft branden maar de printer wil niet afdrukken.

• Niet alle ontvangen gegevens zijn afgedrukt.  Wacht tot de printer klaar is.
  • Plaats nieuw papier in de printer als er geen papier is geladen.
  • Als de printer niet afdrukt terwijl er wel papier is geladen, moet u het papier verwijderen en opnieuw plaatsen.
  • Schakel de printer uit en weer in en probeer opnieuw af te drukken.
  • Er kunnen zich problemen voordoen bij verzending van eenvoudige ASCII-tekst naar de printer.  Als er een CR/LF-opdracht ontbreekt aan het eind van een regel of als aan het eind van de laatste regel geen Form Feed-opdracht komt, blijft de printer mogelijk wachten op meer gegevens.  Probeer nog een pagina af te drukken of druk op de doorvoerknop Invoeren om het papier door te voeren.
  • Mogelijk is de printer opgestart in massaopslagmodus (zie Hoe schakel ik over naar de massaopslagmodus en hoe gebruik ik die modus?).  Schakel de printer uit en weer in.

<Situatie 2> De toepassing moet gegevens naar de printer sturen, maar het groene DATA-lampje (5) brandt niet.

• USB-verbinding:
    1. Sluit de USB-kabel stevig en correct aan.
    2. Probeer een andere USB-kabel.
  • Met een Bluetooth-verbinding (alleen PJ-762/PJ-763/PJ-763MFi):
    1. Controleer of het blauwe Bluetooth-lampje Bluetooth brandt.
      Als het Bluetooth-lampje Bluetooth knippert of uit is, is er geen Bluetooth-verbinding tot stand gebracht.  Zie Hoe sluit ik de printer aan op mijn computer via Bluetooth? als u een Bluetooth-verbinding tot stand wilt brengen.
    2. Geef de juiste Bluetooth-instellingen op in Printer Instelling Tool (Printer Setting Tool).  Zie Werken met Printer Instelling Tool (Printer Setting Tool) voor meer informatie.

Verwante modellen

PJ-722, PJ-723, PJ-762, PJ-763, PJ-763MFi