PJ-622

Pagina's worden niet afgedrukt. Wat moet ik doen?

bedieningspaneel

<1> Het groene DATA-lampje blijft branden maar de printer wil niet afdrukken.

De printer heeft niet alle ontvangen gegevens afgedrukt.

• Als er geen papier is geladen---
    Plaats een nieuw vel papier.

• Als er wel papier is geladen---
    Verwijder het papier en leg het weer terug. De printer moet nu afdrukken.

• Als het afdrukken niet begint---
    Schakel de printer uit en weer in en druk het document opnieuw af.

• Het probleem kan zich voordoen bij verzending van eenvoudige ASCII-tekst naar de printer.
    Als er een CR/LF of Form Feed ontbreekt aan het eind van een regel, blijft de printer mogelijk wachten op meer gegevens.
    Probeer nog een pagina af te drukken of druk op de doorvoerknop doorvoerknop om het papier handmatig door te voeren.

<2> De toepassing moet gegevens naar de printer sturen, maar het groene DATA-lampje brandt.

• Zorg ervoor dat de USB-kabel stevig en correct is aangesloten.

• Probeer een andere USB-kabel.

Verwante modellen

PJ-622, PJ-623, PJ-662, PJ-663