RJ-4030

De afdrukkwaliteit is matig en de afbeelding is te licht of te donker.

U kunt uw afdrukken lichter of donkerder maken met de instelling voor de afdrukdichtheid in de printerdriver of met het RJ-hulpprogramma. -5 is het lichtst, +5 het donkerst.

Gebruik het aanbevolen originele thermische papier van Brother.

Voordat u het RJ-hulpprogramma gebruikt

• Sluit de printer aan op de voeding of zorg ervoor dat de batterij volledig is opgeladen.
  • Zorg ervoor dat de printerdriver is geïnstalleerd en goed werkt.
  • Sluit de printer via USB of Bluetooth (alleen RJ-4030 / RJ-4030Ai) aan op de computer.

Volg de onderstaande stappen om de afdrukdichtheid aan te passen:

1. Sluit de te configureren printer aan op de computer.

2. Start Printer Instellingen Tool.
    Zie 'Hoe gebruik ik de RJ Utility (voor Windows)".

3. Het scherm [Printer Instellingen Tool] wordt weergegeven.
    Selecteer de printer die u in stap 1 hebt aangesloten en klik op de knop [Hulpprogramma].
    utility

4. Het hoofdvenster wordt weergegeven.
    Schakel in het hoofdvenster van het RJ-hulpprogramma het selectievakje [Afdrukdichtheid] in
    .
    density setting

5. Selecteer de gewenste instellingen in de keuzelijst.

6. Klik op [Toepassen] om de instellingen op te slaan in de printer.

Verwante modellen

RJ-4030, RJ-4040