QL-710W

Hoe kan ik de netwerkinstellingen resetten?

[QL-710W/720NW]

• Netwerkinstellingen resetten en APIPA inschakelen

1. Het apparaat moet uit zijn. Houd nu met de aan-uitknop ingedrukt de afsnijknop ingedrukt.
    2. Het Wi-Fi-lampje begint te knipperen en het oranje statuslampje begint te branden.
    3. Druk, terwijl u de aan-uitknop blijft indrukken, tweemaal op de afsnijknop.

Alle netwerkinstellingen worden gereset.

• Netwerkinstellingen resetten en APIPA uitschakelen

1. Het apparaat moet uit zijn. Houd nu met de aan-uitknop ingedrukt de afsnijknop ingedrukt.
    2. Het Wi-Fi-lampje begint te knipperen en het oranje statuslampje begint te branden.
    3. Druk, terwijl u de aan-uitknop blijft indrukken, viermaal op de afsnijknop.

Alle netwerkinstellingen worden gereset.

APIPA: Als u niet handmatig (met BRAdmin) of automatisch (met een DHCP-/BOOTP-/RARP-server) een IP-adres toewijst, zorgt het APIPA-protocol (Automatic Private IP Addressing) er automatisch voor dat een IP-adres wordt toegewezen uit het bereik 169.254.1.0 tot 169.254.254.255.

Verwante modellen

QL-710W, QL-720NW