RL-700S

Op het label worden horizontale blanco strepen afgedrukt.

Als horizontale blanco strepen op de labels worden afgedrukt of als de afdruk niet duidelijk is, moet mogelijk de afdrukkop of cilinder worden gereinigd.

Volg de onderstaande stappen om de afdrukkop en cilinder te reinigen:

1. Reinig de afdrukkop met de zelfreinigingsfunctie.

1. Open de klep van de printer door op de betreffende knop te drukken.
    2. Verwijder de tapecassette.
    3. Sluit de klep.
    4. Druk op de doorvoer-snijknop. De zelfreiniging wordt uitgevoerd.
    5. Open de klep van de printer door op de betreffende knop te drukken.
    6. Plaats de tapecassette terug en sluit de klep.

1. Reinig de afdrukkop en cilinder met een wattenstaafje.

1. Schakel de printer uit met de aan-uitknop en haal de stekker uit het stopcontact.
    2. Open de klep van de printer door op de betreffende knop te drukken.
    3. Verwijder de tapecassette.
    4. Reinig de afdrukkop en cilinder als volgt met een wattenstaafje.

Image

5. Plaats de tapecassette terug en sluit de klep.

• Raak het blad van de snijeenheid niet aan.
  • Raak de afdrukkop niet aan met uw blote handen. Deze heeft een hoge temperatuur na het afdrukken. Reinig de afdrukkop niet direct na het afdrukken.

Voor eenvoudige reiniging is reinigingstape TZ-CL6 verkrijgbaar. Raadpleeg de documentatie bij de reinigingstape voor meer informatie over het gebruik ervan.

Verwante modellen

RL-700S