PT-H500

Hoe kan ik meerdere regels afdrukken en hoeveel regels kan ik afdrukken?

1. Typ de eerste regel tekst.
  2. Druk op Enter
    Aan het eind van de regel wordt het teken voor een regeleinde weergegeven en de cursor gaat naar het begin van de nieuwe regel.
  3. Typ de volgende regel tekst.
  4. Herhaal stap 2 en 3 totdat alle regels zijn ingevoerd.
  5. Druk op de knop Afdrukken om het scherm Aantal afdrukken weer te geven.
  6. Selecteer het aantal af te drukken exemplaren met de pijl omhoog of omlaag. U kunt het aantal ook invoeren met de cijfertoetsen.
  7. Druk op OK of Enter.

Met de functie Afdrukvoorbeeld kunt u de lay-out van het label controleren voordat u gaat afdrukken.

Druk op de knop Afdrukvoorbeeld. Er wordt een afbeelding van het label weergegeven op het scherm. De lengte van het label wordt rechtsonder in het scherm weergegeven. Druk op de pijl naar links of rechts om het voorbeeld naar links of rechts te verschuiven. Druk op de pijl omhoog of omlaag om de vergroting van het voorbeeld te wijzigen.

Het aantal tekstregels dat kan worden afgedrukt, is afhankelijk van de breedte van de tape.

Zie de volgende tabel.

Tapebreedte Maximumaantal regels
dat kan worden afgedrukt
3,5 mm/0,13 inch 1
6 mm/0,23 inch 2
9 mm/0,35 inch 2
12 mm/0,47 inch 3
18 mm/0,70 inch 5
24 mm/0,94 inch 7

Verwante modellen

PT-H500