PT-2730

Het label wordt niet automatisch afgesneden bij het afdrukken.

Controleer of 'Snij-optie' op 'Kettng', 'Geen snede' of 'Spec. tape' staat. De tape wordt niet na elk label afgesneden of de tape wordt alleen na het laatste label afgesneden, afhankelijk van de instelling van de optie voor het afsnijden van de tape.

Raadpleeg de volgende manieren voor het afsnijden van de tape na elk label of na het laatste label.

Manier 1. Automatisch afsnijden na elk label.

Manier 2. Afsnijden na alleen het laatste label.

Manier 1. Door de instelling 'Snij-optie' aan te passen kunt u de tape na elk afgedrukt label afsnijden.

Als u opstrijktape of tape met een extra stevige plakstrook gebruikt, selecteer dan 'Spec. tape' ter bescherming van het blad van de snijeenheid. Na het afdrukken haalt u de tapecassette uit het apparaat en knipt u de tape af met een schaar.

1. Druk op de knop label om het menu Etiket weer te geven.

2. Selecteer 'Snij-optie' met de knop pijl omhoog of pijl omlaag en selecteer vervolgens 'Brede marge' of 'Smalle marge'.

3. Druk op OK of Enter om de instellingen toe te passen.

Manier 2. Afsnijden na het laatste label, dat niet is doorgevoerd of automatisch afgesneden.

Als u opstrijktape of tape met een extra stevige plakstrook gebruikt, voer de tape dan door om genoeg marge te creëren. Haal de tapecassette uit het apparaat en knip de tape af met een schaar. Zie de stappen hierna.

1. Wanneer het laatste label is afgedrukt, drukt u met shift ingedrukt op voorbeeld om het menu 'Invoer&Snijden' weer te geven.

2. Selecteer 'Invoer&Snijden' als de printer het label moet afsnijden. Selecteer 'Alleen invoer' als u de tape zelf wilt afknippen.

Verwante modellen

PT-2730