RJ-2055WB

Gaat mijn printer automatisch uit?

Ja, als de Instelling Slaaptijd is ingeschakeld, schakelt de printer zichzelf automatisch uit na de ingestelde periode van inactiviteit.

1. Start de BPM (Brother Printer Management Tool).
    U kunt de BPM downloaden via het gedeelte [Downloads] op deze website.

De BPM ondersteunt de Bluetooth®-verbinding niet. We raden u aan de printer via USB of Wi-Fi® op uw computer aan te sluiten.
    Voor meer detail hoe u de verbinding kunt maken raadpleegt u "Hoe verbind ik de printer met mijn computer (voor Windows)
    "

2. Klik op Command Tool.

3. Typ de volgende opdrachten, druk op Enter en klik vervolgens op Verzenden.
    • Mogelijke instellingen: [UIT], 0-65534 minuten
    • De standaardwaarde is 120 minuten.
    De instelling voor automatisch uitschakelen:
    ZET SLAAPTIJD UIT

De instelling voor automatisch uitschakelen (waarbij XXXXX beschikbaar is voor instellingen: „0~65534” minuten):
    STEL SLAAPTIJD XXXXX IN

Als u niet op Enter drukt voordat u op Verzenden klikt, worden de opdrachten niet uitgevoerd.

4. Start de printer opnieuw op.

Verwante modellen

RJ-2035B, RJ-2055WB, RJ-3035B, RJ-3055WB