PT-D400

Hoe druk ik mijn labels af zonder die marge aan het begin of eind van mijn label?

Door de constructie van het tapemechanisme is het niet mogelijk om die ca. 25 mm tape vóór het eigenlijke label te vermijden. Echter, indien u meer als één label print kunnen de labels daarna zonder dit overschot worden afgedrukt .

U kunt als volgt minder tape verbruiken:

• Methode 1 - Selecteer "Smal" in de Marge instellingen:

1. Druk op de knop Label label key/label key.

2. Druk op de pijl up arrow key of down arrow key om "Marges" te selecteren.

3. Druk op de pijl left arrow key of right arrow key om "smal" te selecteren.
    4. Druk op de [OK] toets ( ok key ) of [Enter] toets ( enter key / enter key ).

Hiermee bent u af van de marge aan het eind van de tape (zie hierna):
      Instelling Voorbeeld
      Volledig margin_full
      Half margin_half
      Smal margin_narrow

• Manier 2 - Meerdere labels tegelijk afdrukken met de functie 'Aantal':

1. Druk op de knop Label label key/label key.

2. Druk op de pijl  up arrow key of down arrow key selecteer "Marges".

3. Druk op de pijl left arrow key of right arrow key selecteer  "Smal".

4. Druk op OK of Enter.

5. Druk op de  [Print] toets (print key / print key ) en selecteer het aantal koppies om te printen door gebruik van de pijl  up arrow key of down arrow key toetsen.

6. Druk de [Print] toets (print key / print key ), [OK] toets  ( ok key ) of [Enter] toets ( enter key / enter key ).

Hiermee krijgt u geen marge meer bij de volgende labels, zoals hier getoond:
      Image

• Manier 3 - Meerdere labels tegelijk afdrukken met de nummeringsfunctie:

1. Druk op de knop Label label key/ label key .

2. Druk op de pijl up arrow key of down arrow key om "Marges" te selecteren".

3. Druk op de pijl  left arrow key of right arrow key om "Smal" te selecteren.

4. Druk op OK ok keyof Enter enter keyenter key

5. Terijl u de [Shift] toets ( shift key / shift key ) ingedrukt houdt, druk de  [Print] toets (print key / print key ) om de printoptie scherm te tonen.

6. Selecteer "Nummerin" door de pijlen  up arrow key of down arrow key

7. Druk op de  [OK] toets ( ok key ) of [Enter] toets ( enter key / enter key ) en selecteer het aantal kopies dmv de pijlen  up arrow key of down arrow key.

8. Druk op de print toets print key/ print keyOK toets ok keyof Enter enter keyenter key.

• Manier 4 - Meer labels achter elkaar afdrukken:

1. Druk op de knop Label label key/ label key.

2. Selecteer de "Marges" menu .

3. Select "Reeks / Ketting / Rij".
  4. Druk op OK ok key of Enter enter key/ enter key.

5. Enter de tekst .
  6. Druk op de knop Print print key/ print key .

7. Selecteer het aantal kopies dmv de pijlen up arrow key of down arrow key .

8. Druk op Print print key/ print key OK ok key of Enter enter key/ enter key.

9. Herhaal stap 5 tot 8 tot alle labels gemaakt zijn .

Een voorbeeld van de labels:
    Image

Verwante modellen

PT-D400