PT-D600

Hoe maak ik een klein label?

Volg de onderstaande stappen om een klein label te maken.

1. Stel bij marge "Smalle marge"in.

1. Druk op de [functie] knop ( function key ).

2. Druk op knop of Knop om 'Snijoptie' te selecteren.

3. Druk op [OK] of [Enter] toets ( enter / enter ).

4. Druk op up arrow key of down arrow key om 'Smalle marge' te selecteren.

5. Druk op [OK]  of [Enter] toets om de instellingen toe te passen.

2. De tapelengte wordt weergegeven.

1. Druk op Omhoog of Omlaag om Lengte te selecteren.

2. Druk op [OK] of [Enter] toets.

3. Druk op up arrow key of down arrow key  om de gewenste label lengte in te stellen.

4. Druk op [OK] of [Enter] om de instellingen toe te passen.

5. Druk op [Escape]escape ) om terug te keren naar het tekstinvoerscherm.

Tekens uitlijnen in het midden van de tape:

1. Druk op de functieknop.
    2. Druk op pijl omhoog of pijl omlaag om 'Uitlijning' te selecteren.
    3. Druk op [OK] of [Enter].
    4. Druk op  pijl omhoog of pijl omlaag om 'Centr.' te selecteren.
    5. 4) Druk op [OK] of [Enter] om de instellingen toe te passen.
    6. Druk op [Escape] om terug te keren naar het tekstinvoerscherm.

3. Voer de tekst voor het label in.
    • De grootte van de tekst wordt automatisch aangepast aan de lengte van het label.
    • Wanneer wordt gemeld dat de 'tekst te lang!' is, moet u de tekst inkorten of een grotere labellengte instellen.

Verwante modellen

PT-D600, PT-D610BT