PT-3600

Hoe verwijder ik P-touch software van mijn Mac computer? (P-touch Editor 3.x voor Mac)

U doet dit als volgt:

• P-touch Editor verwijderen:
    Selecteer de map [Programma's] - [P-touch Editor 3.2] - [P-touch Editor verwijderen] en dubbelklik op [P-touch Editor verwijderen]. Klik vervolgens op de knop 'Verwijderen' om P-touch Editor te verwijderen.

- Bestanden met instellingen voor P-touch Editor verwijderen
    Verwijder de volgende twee bestanden uit de map [Macintosh HD] - [Gebruikers] - [gebruikersnaam] - [Bibliotheek] - [Voorkeuren]:
    P-touch Editor 3.2 Prefs
    P-touch Editor 3.2.plist

Met 'gebruikersnaam' wordt de Macintosh-inlognaam bedoeld.

• P-touch Quick Editor verwijderen:
    Selecteer de map [Programma's] - [P-touch Quick Editor] - [Quick Editor verwijderen] en dubbelklik op [Quick Editor verwijderen]. Klik vervolgens op de knop 'Verwijderen' om P-touch Quick Editor te verwijderen.

- Bestanden met instellingen voor P-touch Quick Editor verwijderen
    Verwijder het volgende bestand uit de map [Macintosh HD] - [Gebruikers] - [gebruikersnaam] - [Bibliotheek] - [Voorkeuren]:
    P-touch Quick Editor Prefs

• Printerdriver verwijderen:
    Start Afdrukbeheer in de map [Macintosh HD] - [Programma's] - [Hulpprogramma's] en verwijder vervolgens 'PT-3600'.

Verwijder de volgende twee bestanden uit de map [Macintosh HD] - [Bibliotheek] - [Printer] - [Brother]:
    PT3600PDE.plugin
    PT3600PM.plugin

- Cachegeheugen van Afdrukbeheer verwijderen
    Verwijder het volgende bestand uit de map [Macintosh HD] - [Bibliotheek] - [Receipts]:
    PT-3600 Driver.pkg of Driver Installer.pkg

Verwante modellen

PT-3600