PT-M95

Hoe wijzig ik de taalinstelling van mijn apparaat ?

De standaardinstelling is [English].

1. Druk op de functieknop ( functie / functie).
  2. Selecteer  [Language] met de cursorknop ( cursorknop ) en druk op Enterenter ).

3. Selecteer  [English / Español / Français / Italiano / Nederlands /
    Norsk / Português / Svenska / Türkçe/ Dansk / Deutsch] met de cursorknop (  cursorknop ) en druk op Enter ( enter ).

U kunt [Language] ook weergeven door te drukken op de functieknop ( functie / functie ) en spatie ( spatie / spatie ).

Het apparaat gaat automatisch uit als er vijf minuten lang geen enkele knop wordt ingedrukt.
Druk op Backspace (backspace / backspace / backspace / backspace ) om uw handeling te annuleren.

Verwante modellen

PT-M95